Opowieści o zwierzątkach na Boże Narodzenie

Prezentowane książki to ciepłe, pełne uroku, magii i czaru opowiadania, których akcja toczy się w okresie Bożego Narodzenia, a głównymi bohaterami są zwierzęta.

W niniejszych książkach poznasz m.in. historię małego osła, niegrzecznego kotka, świątecznego renifera oraz mówiącego indyka. Dowiesz się, jaką szansę od losu dostał mały szczeniak husky oraz czy lis polarny pokona strach przed długą, ciemną nocą. Co więcej przeczytasz opowieść o młodym lisie, który dzielnie wyruszy na poszukiwanie jedzenia dla młodszego brata, poznasz zająca zamienionego w kamień, a także dowiesz się, w jaki sposób pewna, dzielna zebra uratowała sanie Świętego Mikołaja.

Niniejsza publikacja to wspaniała książeczka, zwłaszcza na długie, zimowe wieczory.

Informacje dodatkowe o Opowieści o zwierzątkach na Boże Narodzenie:

Opowieści o zwierzątkach na Boże Narodzenie - opinie o książce

Psi Patrol. Przyjęcie urodzinowe
Praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Psi Patrol. Przyjęcie urodzinowe

Przyjaciele z Psiego Patrolu przygotowują dla Chase'a przyjęcie niespodziankę. Nagle w całej Zatoce Przygód gasnę światła. Czy uda się zreperować turbinę...

praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Opowieści biblijne. Tom 20. Najważniejszy poranek w dziejach świata (książka + CD)

Kto pierwszy opowiadał nam o Jezusie i uczył modlitwy do Anioła Stróża? Oczywiście Babcie i Mamy, mądre strażniczki tradycji i wiary. W kolekcji audiobooków...

Zły Samarytanin
Jarosław Dobrowolski ;