Odwaga. Pokonaj strach, zyskaj pewność siebie i ciesz się życiem!

Poznaj zasady, które wyprowadzą cię z częstej pułapki lęku i braku poczucia bezpieczeństwa i poprowadzą ku sile, mocy i wolności, jaką daje odwaga, która zawsze jest w tobie. Naucz się kochać siebie - swoją historię, wady, obawy, słabości i lęki. Stań się wojowniczką miłości. Zawalcz o siebie i stań w obronie tego, kim jesteś i kim pragniesz zostać. Kiedy to zrobisz, zauważysz, że to, co cię blokuje i osłabia, to nic innego jak tylko iluzje z przeszłości. Ta świadomość umożliwi ci odzyskać pewność siebie i da ci siłę. Twoje nowe ja będzie umiało dokonać wszystkiego. Poczujesz się dobrze we własnej skórze!

Odważna wojowniczka:

- kieruje się sercem i jest zdeterminowana, by wydobyć ze wszystkiego to, co najlepsze.

- przemawia głośno nawet wtedy, gdy wszyscy szepczą, by siedziała cicho.

- jest gotowa stawić czoło wszystkiemu, co przyniesie jej życie.

- wie, że codziennie może decydować, by poddać się lękowi czy też pokonać go za pomocą miłości, wiary i odwagi.

- jest wystarczająco odważna, by zostawić tych, którzy przeszkadzają jej osiągnąć sukces lub umniejszają jej wartość.

- nie rozmyśla o tym, że rodzina ją skrzywdziła, lecz o tym, co ona sama może zrobić, aby rodzina była silniejsza oraz jak ona sama może być silniejsza, by chronić bliskich

Informacje dodatkowe o Odwaga. Pokonaj strach, zyskaj pewność siebie i ciesz się życiem!:

Wydawnictwo: Burda Książki
Data wydania: 2013-05-08
Kategoria: Psychologia
Tytuł oryginału: Courage
Język oryginału: angielski
Tłumaczenie: Anna Boniszewska

Kup książkę Odwaga. Pokonaj strach, zyskaj pewność siebie i ciesz się życiem!

Odwaga. Pokonaj strach, zyskaj pewność siebie i ciesz się życiem! - opinie o książce

To bedzie najlepszy rok Twojego życia!
Debbie Ford0
Okładka ksiązki - To bedzie najlepszy rok Twojego życia!

Najlepsza książka na gwiazdkę 2011 – kategoria: poradniki- wybór Jury   „Jasność, z jaką Debbie Ford komunikuje się z czytelnikiem,...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk