Odrodziłam się jako czarny charakter w grze otome – Catarina?! Jedynymi zakończeniami, jakie mnie czekają, są wygnanie z kraju albo śmierć! Czyżby mój los został już przypieczętowany?!
Zrobię wszystko, co w mojej mocy, żeby uniknąć katastrofy!
Oto drugi tom “Odrodzonej!”

Informacje dodatkowe o ODRODZONA JAKO CZARNY CHARAKTER W GRZE OTOME, GDZIE WSZYSTKIE ŚCIEŻKI PROWADZĄ DO ZŁEGO ZAKOŃCZENIA: TOM 2:

Wydawnictwo: Waneko
Data wydania: 2020-08-13
Kategoria: Komiksy
ISBN: 978-83-8096-867-7

Tagi: bóg

Kup książkę ODRODZONA JAKO CZARNY CHARAKTER W GRZE OTOME, GDZIE WSZYSTKIE ŚCIEŻKI PROWADZĄ DO ZŁEGO ZAKOŃCZENIA: TOM 2

ODRODZONA JAKO CZARNY CHARAKTER W GRZE OTOME, GDZIE WSZYSTKIE ŚCIEŻKI PROWADZĄ DO ZŁEGO ZAKOŃCZENIA: TOM 2 - opinie o książce

Avatar użytkownika - wkp
wkp
Przeczytane:2020-09-02, Ocena: 4, Przeczytałem,

PECHOWA REINKARNACJA

Pierwszy tom „Odrodzonej jako czarny charakter w grze otome…”, choć nie do końca spełniony, okazał się całkiem pozytywnym zaskoczeniem. Bałem się, że będzie to przeciętna komedyjka, a tymczasem dostałem naprawdę niezłą historię, przy której może nie wybuchałem śmiechem zbyt często, ale bawiłem się naprawdę dobrze. I równie dobrze, jeśli nie lepiej, bawiłem się w trakcie lektury tomu drugiego.

Główna bohaterka naszej mangi miała pecha. Najpierw ten pech sprawił, że straciła w wypadku życie, a potem odkryła, że odrodziła się w grze otome, jako Catarina. Nie byłoby tak źle, bo nasza dziewoja zna ścieżki fabularne tej produkcji, gdyby nie to, że jej bohaterka albo kończy na wygnaniu (a jak tu przeżyć i za co?!), albo jako trup (tu kwestii prze…życia nawet nie ma co rozważać). Ale mimo to się nie poddaje i stara się znaleźć sposób by odmienić swój los i przetrwać, a nawet zyskać coś więcej. Problem w tym, że nadal ma wielki talent do pakowania się w kłopoty…

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk