Czy zastanawiasz się czasem co znaczykieruj się głosem intuicji

Czy słyszałeś o ludziach, którzy dzięki intuicji odnoszą sukcesy w domu i pracy?

Czy chciałbyś odkryć w sobie siłę intuicji i ukryte talenty

Przeczytaj tą książkę i poznaj historię oraz nauki jednej z największych osobowości współczesnej medycyny alternatywnej.

Dr Judith Orloff, autorka bestsellerów New York Timesa, opowiada niesamowitą historię swojego życia i pokazuje, jak rozpoznać własne talenty intuicyjne i uwierzyć w nie, aby dzięki nim zmienić na lepsze swoje życie oraz życie ludzi z naszego otoczenia.

W wydaniu zaktualizowanym dr Orloff przedstawia refleksję na temat przebiegu swojej kariery zawodowej oraz rewolucyjnych zmian, które od czasu pierwszej publikacji tego tytułu na rynku amerykańskim odmieniły oblicze współczesnej medycyny i psychiatrii. Rozbudowuje swoje pierwotne pomysły i przedstawia pogłębioną analizę znaczenia intuicji w procesie podtrzymywania zdrowia fizycznego, a także dobrego samopoczucia. Przywołuje w tym celu przykłady z własnego życia oraz z życia swoich pacjentów. To jednocześnie niesamowity pamiętnik z podróży pewnej kobiety, która starała się zaakceptować intuicję jako narzędzie terapeutyczne, oraz kompleksowe spojrzenie na kwestię możliwości doskonalenia własnej intuicji w celu poprawy stanu swojego zdrowia i całkowitego przeobrażenia swojego codziennego życia.

OPINIE

Judith Orloff to naprawę utalentowana gawędziarka, a jej książka wciąga jak thriller. () Pozwolę sobie na intuicyjną deklarację, że ta książka zdaje się po prostu słuszna. Jesse Kornbluth, Huffington Post

Jedna z tych nielicznych książek, które mają szansę wzbudzić falę i wywołać rewolucję w społeczności zawodowej. Inspirujące, wzniosłe wyznanie bardzo odważnej lekarki.    Larry Dossey, M.D.

Jeśli ktokolwiek jest w stanie przerzucić most między sferą zjawisk paranormalnych a światem Zygmunta Freuda, to tylko dr Judith Orloff.     New York Post

[Dr Judith Orloff] z wielką wrażliwością łączy światy duchowy i materialny, umożliwiając czytelnikowi dotknięcie głębszych tajemnic życia.   Deepak Chopra

Informacje dodatkowe o Oczami intuicji. Psychiatra intuicyjny opowiada swoją nadzwyczajną historię i wyjaśnia, jak czerpać z zasobów własnej wewnętrzne:

Wydawnictwo: MT Biznes
Data wydania: 2012-10-19
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Oczami intuicji. Psychiatra intuicyjny opowiada swoją nadzwyczajną historię i wyjaśnia, jak czerpać z zasobów własnej wewnętrzne

Oczami intuicji. Psychiatra intuicyjny opowiada swoją nadzwyczajną historię i wyjaśnia, jak czerpać z zasobów własnej wewnętrzne - opinie o książce

Kyle
T.M. Piro