Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 2

Ocena: 0 (0 głosów)
W części drugiej znajdują się opisy techniki pracy, metod serwowania potraw i napojów oraz organizacji różnych przyjęć. Zaprezentowano też szczegółowe usługi związane z gastronomią w obiektach hotelarskich.

Informacje dodatkowe o Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 2:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 9788375440164
Liczba stron: 128

więcej

Kup książkę Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 2

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 2 - opinie o książce

Inne książki autora
Obsługa konsumenta w hotelarstwie. Część 1
Duda Joanna, Krzywda Sebastian0
Okładka ksiązki - Obsługa konsumenta w hotelarstwie. Część 1

Treści kształcenia zostały podzielone na dwie części i ujęte zostały w następujących działach związanych z: rodzajami usług świadczonych przez gastronomię...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk
 Baśka. Łobuzerka
Dziennik Rut
Miriam Synger
Dziennik Rut
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy