Oaza dla duszy

OAZA DLA DUSZY Podtytuł: 100 zaskakujących historyjek mądrościowych, które każdy dzień uczynią odrobinę lżejszym Autorzy: Norbert Lechleitner 100 frapujących historyjek mądrościowych z głębokimi, a także humorystycznymi pointami. Historie wzięte z życia. Zaglądając za jego kulisy i kwestionując to, co z pozoru oczywiste, zmieniają nam punkt widzenia, pomagają zrozumieć siebie i innych, ukazują jak budować mosty porozumienia, podsuwają klucze do rozwiązywania bram, za którymi znajdują się drogi wyjścia z różnych sytuacji. Zwracają uwagę na to, że jakość życia zależy od sposobu w jaki postrzegamy otaczającą nas rzeczywistość.Słowem: są jak oazy na szarej pustyni naszej codzienności, dostarczające nam "językowej strawy" niezbędnej dla ducha oraz duszy. (od tłumacza)Historie z morałem oraz dykteryjki to prosty sposób poruszania ludzkich serc. Pomagają zrozumieć siebie i innych. Są językowymi obrazami, które wyjaśniają skomplikowane międzyludzkie relacje, jak również złożone stany naszej duszy. Stanowią drogowskazy lub pomoc przy dokonywaniu wyborów. A ponieważ często zaskakują i są pełne humoru, potrafią niczym słońce opromienić serce i umysł. (okładka)dodatkowe info.: format WAM:124×194 mm stron: 168 ISBN: 978-83-7318-939-3 rodzaj oprawy: twardacena detaliczna: 19,90 zł.

Informacje dodatkowe o Oaza dla duszy:

Wydawnictwo: WAM
Data wydania: b.d

Kup książkę Oaza dla duszy

Oaza dla duszy - opinie o książce