Książka stulecia! Mocarstwo na Wisłą w 2050 roku? To nie przepowiednia! To prognoza amerykańskiego politologa w książce Następne 100 lat. George Friedman podejmie się niemożliwego i nieprawdopodobnego wyzwania - przewidzenia światowych zdarzeń w XXI wieku. Autor spogląda w przyszłość, przedstawiając klarownie i błyskotliwie napisaną prognozę dotyczącą zmian, jakich możemy oczekiwać na świecie. Książka zawiera scenariusze zaskakujące, czasem wręcz szokujące. Wyjaśnia, jak i dlaczego będą wybucha
Informacje dodatkowe o Następne 100 lat. Prognoza na XXI wiek:
Wydawnictwo: b.d
Data wydania: b.d
Kategoria:
978-83-605321-40
Przeczytane:2022-09-11,
Przerażają, a zarazem fascynują mnie tego typu książki... Wojna na Ukrainie doskonale pokazała jak świat się zmienił, więc i te wydarzenia w książce są niezwykle... prawdopodobne. Wszystko zyskało na wiarygodności.
👉Książka stulecia! Mocarstwo na Wisłą w 2050 roku? To nie przepowiednia! To prognoza amerykańskiego politologa w książce Następne 100 lat. George Friedman podejmie się niemożliwego i nieprawdopodobnego wyzwania - przewidzenia światowych zdarzeń w XXI wieku.
👉Czytając książki miałam dreszcze na plecach. Niektóre rozdziały naprawdę brzmiały przerażająco... Świat stał się tak nieprzewidywalny, że obecnie jestem w stanie dużo bardziej uwierzyć w tego typu przepowiednie, niż kilka lat temu. Warto przeczytać, otwiera oczy!