Naklejki edukacyjne. Ziemia

Ta książeczka z naklejkami zaprasza dzieci w fascynującą podróż po naszej planecie, podczas której poznają one atmosferę, kształt i budowę kuli ziemskiej, przyjrzą się procesowi powstawania lądów, gór i mórz, a przy okazji będą świetnie się bawić, umieszczając kolorowe naklejki w specjalnie zaprojektowanych polach.

To porcja pasjonującej wiedzy, a także ćwiczenie na koncentrację i spostrzegawczość.

Życzymy udanej zabawy z naklejkami.

Odbiorcy

– dzieci, które poznają planetę Ziemię i będą ćwiczyć spostrzegawczość i koncentrację;

– rodzice i opiekunowie, którzy chcą podarować dzieciom sympatyczną edukacyjną książeczkę.

Dlaczego warto nabyć tę książkę

– zaprasza dzieci w podróż w głąb Ziemi, rozwija dziecięce pasje i zainteresowania;

– rozwija spostrzegawczość, koncentrację i precyzję.

Informacje dodatkowe o Naklejki edukacyjne. Ziemia:

Naklejki edukacyjne. Ziemia - opinie o książce

Harry Potter. Magiczne miejsca i postacie do kolorowania
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Harry Potter. Magiczne miejsca i postacie do kolorowania

Ta książka przeniesie Cię z jaskrawego salonu Dursleyów do Wielkiej Sali z zaczarowanym sufitem. Zachwyć się Hogwartem po raz kolejny, przemknij przez...

praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Jak rozwinąć kluczowe cechy osobowości, abyś był spełniony w życiu zawodowym i osobistym

Inspirujący kurs (książka + płyta audio) pokaże ci wiele metod pracy nad sobą, które pozwolą ci określić swoje cechy osobowości, a także wyćwiczyć...

Zły Samarytanin
Jarosław Dobrowolski ;