W świecie trudnych literek

Twoja pociecha wyrosła już z niezrozumiałego gaworzenia i spieszczonych monologów. Do tego zrobiła się niesamowicie ciekawska i wnikliwa, więc bez końca zarzuca Cię pytaniami: "co to?" i "dlaczego?". Warto, żeby te pytania oraz wszystko, co maluch mówi, wypowiadane było prawidłowo.

Zabawy w trudne literki dla najmłodszych to książeczka przeznaczona dla dzieci w wieku 4-5 lat i ich opiekunów. Stanowi ona doskonałą podstawę do ćwiczeń logopedycznych. Aby ułatwić dziecku zapamiętywanie artykulacji, każda strona została poświęcona innej trudnej głosce. Dodatkowo książeczka jest bajecznie kolorowa, zawiera naklejki, labirynty, kolorowanki oraz przeróżne pomysły na zabawy i wesołe spędzenie czasu. Pomoże ona dziecku rozwijać zdolność logicznego myślenia, a także doskonalić umiejętności manualne i językowe.

Książeczki z serii Mówię coraz lepiej uczą przez zabawę i wspomagają rozwój mowy u dzieci.

Informacje dodatkowe o Mówię coraz lepiej. Zabawy w trudne literki dla najmłodszych. Dla dzieci od 4 do 5 lat:

Wydawnictwo: Septem
Data wydania: 2013-09-06
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Mówię coraz lepiej. Zabawy w trudne literki dla najmłodszych. Dla dzieci od 4 do 5 lat

Mówię coraz lepiej. Zabawy w trudne literki dla najmłodszych. Dla dzieci od 4 do 5 lat - opinie o książce

Beata Kwiczak0
Okładka ksiązki - Mówię coraz lepiej. Zabawy dźwiękonaśladowcze dla najmłodszych. Dla dzieci od 2 do 3 lat

Wesołe ćwiczenia wstępem do mówienia Niewiele jest bardziej wzruszających chwil niż ta, kiedy maluszek wypowiada pierwsze słowo. Mowa małego dziecka...