Mów mi Majkel 2

Helen Cat - z wykształcenia specjalistka w dziedzinie ekonomii, w zakresie finansów. Przez lata związana z korporacją farmaceutyczną, obecnie właścicielka firmy. Absolwentka Stowarzyszenia Społecznych Ognisk Artystycznych w sekcji fortepianu. Miłośniczka kotów, oddana tym sierściuchom sercem i duszą. Zadebiutowała w 2024 roku opowieściami o swoich kotach w książce pt. ,,Mów mi Majkel".

Lubicie czytać historie o kotach? Na pewno, bo kto nie lubi. ,,Mów mi Majkel 2" to kontynuacja książki ,,Mów mi Majkel". Jest to swoisty dziennik kota Majkela, który opisuje nie tylko swoje zwariowane przygody, ale też perypetie swoich kocich braci i całej ludzkiej rodziny.

Opowiadane przez Majkela historyjki i zdarzenia są autentyczne i wciąż tworzą się nowe. Majkel jest jak najbardziej prawdziwy i zaprasza wszystkich miłośników zwierząt - kochających zarówno koty, jak i psy - do lektury, która nie tylko przedstawia sytuacje pełne emocji i humoru, ale również chwile pełne wzruszenia i miłości do braci mniejszych.

,,Zwierzęta w naszym życiu nie zjawiają się bez powodu: udzielają nam nauk o tym, jak zostać lepszym człowiekiem".

Cesar Millian

Informacje dodatkowe o Mów mi Majkel 2:

Wydawnictwo: Poligraf
Data wydania: 2025-02-07
Kategoria: Inne

Tagi: Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży Dzieci od ok. 9 lat Dzieci od ok. 12 lat

Kup książkę Mów mi Majkel 2

Mów mi Majkel
Cat Helen0
Okładka ksiązki - Mów mi Majkel

Helen Cat - z wykształcenia specjalistka w dziedzinie ekonomii, w zakresie finansów. Przez lata związana z korporacją farmaceutyczną, obecnie właścicielka...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk