Moc dobrych wibracji. Uwolnij się od oceniania i wykorzystaj mądrość duszy

Tylko jedna osoba może powstrzymać cię od życia pełnią życia - ty sama.

Gabrielle Bernstein, autorka bestsellerowych poradników duchowych, proponuje sześciostopniową praktykę, która pozwoli ci uwolnić się od głęboko zakorzenionych przekonań uniemożliwiających szczęśliwe życie. Autorka czerpie z różnych technik pracy nad sobą, między innymi medytacji, modlitwy, jogi kundalini czy filozofii, by zaoferować holistyczny proces prowadzący do uważnego, radosnego i pozbawionego lęku życia. Metoda, którą opisuje w tym poradniku, jest dostępna dla każdego, łatwa do stosowania na co dzień i przynosząca realne efekty, czego najlepszym dowodem jest historia samej Gabby.

Dzięki poradom autorki przestaniesz skupiać się na drobnych urazach i ciągle stawiać opór, a zamiast tego odczujesz, czym jest prawdziwa wolność. Pozbędziesz się zazdrości i nauczysz się mierzyć z bólem z ciekawością, miłością i współczuciem. Łatwiej będziesz wybaczać sobie i innym. Zrozumiesz także, jaką rolę w twoim życiu odgrywa osąd oraz jak można skutecznie go wyeliminować - tak by nic nie przeszkodziło ci wznieść się na wysokie wibracje.

Informacje dodatkowe o Moc dobrych wibracji. Uwolnij się od oceniania i wykorzystaj mądrość duszy:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2023-10-11
Kategoria: Poradniki
Tytuł oryginału: Judgment Detox: Release the Beliefs That Hold You Back from Living A Better Life

Tagi: Umysł ciało duch - teoria i praktyka

Kup książkę Moc dobrych wibracji. Uwolnij się od oceniania i wykorzystaj mądrość duszy

Moc przyciągania. Zamanifestuj wymarzone życie
Gabrielle Bernstein0
Okładka ksiązki - Moc przyciągania. Zamanifestuj wymarzone życie

Ta książka to fascynująca duchowa podróż mająca na celu pokazanie, gdzie tkwi twoja prawdziwa moc. Podążając za wskazówkami Gabrielle, dowiesz się, jak...

Wszechświat cię wspiera. Uwierz w cuda
Gabrielle Bernstein0
Okładka ksiązki - Wszechświat cię wspiera. Uwierz w cuda

Uwierz, że Wszechświat się tobą opiekuje. Pozbądź się manii kontrolowania i odkryj pełnię szczęścia, przestań bezowocnie gonić marzenia i odnajdź pewność...