MISTRZ ROMANSU NOZAKI: TOM 11

Wokół rysującego mangi shojo chłopaka wszyscy coś sobie wyznają.

Yuzuki Seo nareszcie decyduje się wyjawić prawdę o sobie Hirotace Wakamatsu, który kocha się w Lorelei! Jej brat, Ryosuke, idzie na randkę z Yukari Miyako i też jej coś wyznaje! W dodatku Chiyo Sakura usłyszy słowa miłości od przystojniaka innego niż Nozaki?! (Ale tylko w grze)
Pojawi się też tajemnicza, ułożona panienka, a romans i humor rozkręcą się na całego w jedenastym tomie komedii o licealiście tworzącym mangi dla dziewczyn!

Informacje dodatkowe o MISTRZ ROMANSU NOZAKI: TOM 11:

Avatar użytkownika - PopKulturowyKoci
PopKulturowyKoci
Przeczytane:2022-10-21, Ocena: 5, Przeczytałem,

PopKulturowy Kociołek:

Bezsprzecznie prym w całym komiksie wiedzie para Seo i Wakamatsu. Dziewczyna postanawia zrobić ważny i ostateczny krok na drodze prawdziwej miłości. Chce ona bowiem wyznać prawdę na temat Lorelai, w której bardzo mocno podkochuje się Hirotaka. Nie zdaje on sobie jednak sprawy z tego, że Lorelai i Seo to ta sama osoba. Czy przełamie ona swój wstyd i będzie w stanie wyznać prawdę? O tym każdy będzie musiał się przekonać samemu, sięgając po ten tomik.

Nie brakuje tutaj również treści, z której powinni być zadowoleni fani pozostałych bohaterów. Historia rozpoczyna się od spotkania Nozakiego z zupełnie nową bohaterką, która odwiedza jego szkołę. Nastolatek nie przestaje fantazjować i ciągle szukać pomysłów na nowy scenariusz. Prowadzone przez niego rozmowy (w takim stanie) mało kiedy są logiczne i prowadzą do całego szeregu nieporozumień. W innym momencie widzimy jak Kashima zostaje poddana hipnozie, aby zapomnieć o Horim. Pozostaje otwartym pytanie, czy tak łatwo da się zapomnieć o miłości? Na łamach komiksu nie mogło również zabraknąć Sakury, którą mocno wciąga pewna gra randkowa. Desperacko próbuje się ona umówić z wirtualnym chłopakiem, który przypomina jej Umetaro. Jednak podobnie jak w prawdziwym życiu nie jest to łatwe i trzeba umieć sobie radzić z pewnymi problemami. Jedynym minusem tomiku (ocena subiektywna) jest zepchnięcie całkowicie na daleki plan procesu powstawania mangi (co w poprzednich odsłonach było dosyć ciekawym dodatkiem do pozostałej romantyczno-komediowej treści).

Avatar użytkownika - wkp
wkp
Przeczytane:2021-11-12, Ocena: 4, Przeczytałem,

LOVE IS ALL AROUND

Tak jakoś pechowo wyszło, ze w minionym miesiącu przegapiłem premierę nowego tomu ,,Nozakiego". Minęło więc trochę czasu, zanim ten trafił w końcu w moje ręce, ale jest i to jest najważniejsze. Tym bardziej, ze - jak zawsze - jest też autentycznie świetny, rozbrajający, wciągający i urzekający na każdym właściwie polu.

Nadchodzi wielka chwila! Tak! Tak! Tak! Nozaki i Sakura będą razem? Nie, nie o tym mówię, ale i tak będzie się dziczało, bo Seo postanawia powiedzieć prawdę Wakamatsu. Waka, jak wiadomo, kocha Lorelei z chóru, ale nie ma pojęcia, że Lorelei to Seo, której przecież nie trawi! A to nie koniec romantycznych uniesień. Ryosuke umawia się z Miyako, a na scenie pojawia się tajemnicza panienka! Oj będzie się działo!

Avatar użytkownika - isil
isil
Ocena: 4, Przeczytałem,
MISTRZ ROMANSU NOZAKI: TOM 12
Izumi Tsubaki0
Okładka ksiązki - MISTRZ ROMANSU NOZAKI: TOM 12

Codzienne życie nieokrzesanego licealisty wypełnione jest miłością. TsubakiSeo Yuzuki uczy się okazywać miłość, aby zbudować relację opartą na zaufaniu...

MISTRZ ROMANSU NOZAKI: TOM 7
Izumi Tsubaki0
Okładka ksiązki - MISTRZ ROMANSU NOZAKI: TOM 7

Dlaczego niewinne dziewczę znęca się nad nieokrzesanym licealistą?Chiyo Sakura, która kocha się w Umetaro Nozakim, nagle zaczyna wyłudzać od niego...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;