Minecraft. Pamiętnik nooba wojownika. Nowy wojownik w drużynie. Tom 1

Chcąc odmienić swój marny los, młody wieśniak Runt, wyrusza na spotkanie przygody. Pod osłoną nocy opuszcza mury rodzinnego miasta w poszukiwaniu endermana. Zdaniem Runta pokonanie potwora jest konieczne, aby wreszcie stać się prawdziwym wojownikiem i udać się prosto do Enderu! Wbrew swym najśmielszym oczekiwaniom, w czasie wyprawy zaprzyjaźnia się nie tylko z wilkiem, ale również z podejrzanie zielonym nieznajomym... Bohaterowie wspólnie stawiają czoła czyhającym na nich niebezpieczeństwom. I choć nie każde starcie kończy się sukcesem, niezłomna drużyna wytrwale dąży do celu. Sami przekonajcie się, czy uda się go osiągnąć!

Informacje dodatkowe o Minecraft. Pamiętnik nooba wojownika. Nowy wojownik w drużynie. Tom 1:

Wydawnictwo: Jaguar
Data wydania: 2020-03-25
Kategoria: Komiksy
Tytuł oryginału: Minecraft

Tagi: Powieść graficzna (tradycja europejska)

Kup książkę Minecraft. Pamiętnik nooba wojownika. Nowy wojownik w drużynie. Tom 1

Minecraft. Pamiętnik nooba wojownika. Nowy wojownik w drużynie. Tom 1 - opinie o książce

Escape book. Pamiętnik wieśniaka. Przeklęta MEGAświątynia
Cube Kid0
Okładka ksiązki - Escape book. Pamiętnik wieśniaka. Przeklęta MEGAświątynia

Epicka przygoda w świecie Minecrafta! Podczas eksploracji wioski spotykasz wojownika, który chce sprawdzić nie twój miecz, a logiczne myślenie...

Minecraft. Pamiętnik nooba wojownika (Tom 3) Podróż przez pustynię
Cube Kid0
Okładka ksiązki - Minecraft. Pamiętnik nooba wojownika (Tom 3) Podróż przez pustynię

Kolejna przygoda Runta i Blurba w komiksowej odsłonie! Nie zabraknie w niej odważnych wyczynów, niebezpiecznych wyzwań i nowych bohaterów...