Miłosierdzie Boże ratunkiem dla świata

Drogi Czytelniku książka, którą oddaję w Twoje ręce, zawiera trzy rozdziały. Opiera się na Nowym i Starym Testamencie oraz nawiązuje do czasów bardziej nam współczesnych. Jak sam tytuł mówi, ukazuje ona miłosierną miłość Boga do człowieka w różnych sytuacjach naszego życia, kiedy jest dobrze i kiedy jest źle. Nawet kiedy popełniamy błędy, Bóg nie przestaje nas kochać i opiekować się nami. Pragnę zachęcić Cię do odkrycia, jak wspaniale, zaskakująco, a zarazem prosto działa Bóg, jeżeli zaprosimy Go do swojego życia. Zapewne każdy będzie miał inne odczucia po przeczytaniu tej książki, zachęcam zatem do własnej interpretacji i odkrywania Pisma Świętego, bo Bóg zwraca się do każdego z nas bardzo indywidualnie. Moja droga do napisania tej książki była długa i nie zawsze prosta. Teraz staram się cieszyć tym, co mam. Nie potrzeba wiele. Jestem szczęśliwa, kiedy moi bliscy są szczęśliwi. Kiedy mnie nic nie boli, kiedy idę na poranny spacer z moim ukochanym psem, podziwiam piękno przyrody, a potem maluję obraz, kiedy spotykam życzliwych, dobrych ludzi.

Informacje dodatkowe o Miłosierdzie Boże ratunkiem dla świata:

Wydawnictwo: Poligraf