Książeczka przekazuje treść orędzia Miłosierdzia Bożego oraz wskazuje na specjalne formy tego nabożeństwa nakreślone w Dzienniczku św. Faustyny Kowalskiej. Pragniemy, aby tym, którzy poszukują Boga, pomagała w zgłębianiu tajemnicy Bożego Miłosierdzia, otwieraniu się na łaskę Chrystusa i przyjmowaniu orędzia miłosierdzia, jakie kieruje On do Kościoła i świata.

Informacje dodatkowe o Miłosierdzie Boże. Orędzie i nabożeństwo z wybranymi modlitwami z Dzienniczka św. Faustyny Kowalskiej:

Wydawnictwo: Promic
Data wydania: 2013-02-15
Kategoria: Duchowość, religia
ISBN: 978-83-7502-396-1

Kup książkę Miłosierdzie Boże. Orędzie i nabożeństwo z wybranymi modlitwami z Dzienniczka św. Faustyny Kowalskiej

Miłosierdzie Boże. Orędzie i nabożeństwo z wybranymi modlitwami z Dzienniczka św. Faustyny Kowalskiej - opinie o książce

Avatar użytkownika - azetka79
azetka79
Przeczytane:2013-03-23, Ocena: 6, Przeczytałam,
Tej książki nie ocenię, każdy musi ją przeczytać!!!
Proroctwo o Polsce obietnica i krew
Wincenty Łaszewski0
Okładka ksiązki - Proroctwo o Polsce obietnica i krew

W publikacji zawarto proroctwa m.in. św. Faustyny Kowalskiej, Sługi Bożego kardynała Augusta Hlonda, Mikołaja Sikatki, o. Czesława Klimuszki, Sługi Bożego...

Fatima. Stuletnia tajemnica. Nowo odkryte dokumenty 1915-1929
Wincenty Łaszewski0
Okładka ksiązki - Fatima. Stuletnia tajemnica. Nowo odkryte dokumenty 1915-1929

O czym tak naprawdę mówi Fatima? Jakie tajemnice jeszcze skrywa? Co znajduje się na oryginalnej mapie wydarzeń? Dlaczego mali wizjonerzy fatimscy mieli...