Przyjmijmy zaproszenie Jezusa do współuczestnictwa w Jego zbawczej męce przez rozważanie Jego cierpień i łączenie się z nimi w naszych codziennych krzyżach. Niech święta Faustyna będzie nam przewodniczką po drogach duchowych prowadzących każdego z nas na Kalwarię i dalej-ku zmartwychwstaniu.

Informacje dodatkowe o Miłosierdzie Boże. Droga krzyżowa. Patrz i wnikaj w mękę moją. Wybrane modlitwy z Dzienniczka św. Faustyny Kowalskiej:

Wydawnictwo: Promic
Data wydania: 2013-02-15
Kategoria: Duchowość, religia
ISBN: 978-83-7502-397-8

Kup książkę Miłosierdzie Boże. Droga krzyżowa. Patrz i wnikaj w mękę moją. Wybrane modlitwy z Dzienniczka św. Faustyny Kowalskiej

Miłosierdzie Boże. Droga krzyżowa. Patrz i wnikaj w mękę moją. Wybrane modlitwy z Dzienniczka św. Faustyny Kowalskiej - opinie o książce

Zwycięstwa z pomocą nieba
Wincenty Łaszewski0
Okładka ksiązki - Zwycięstwa z pomocą nieba

Niebo jest wciąż czynne. Nieustannie działa nie tylko w życiu każdego z nas, lecz także w dziejach narodów Czy bez Bożej ingerencji w roku 1920 byłby...

Wincenty Łaszewski 0
Okładka ksiązki - Radość i światło. Rozważania na pierwsze soboty miesiąca. Tajemnice różańca świętego - radosne i światła

Daj się prowadzić. Nie rozmyślaj o mnie po swojemu i nie ciągnij mnie w stronę swoich rozważań. Odłóż formuły i pomoce. Słuchaj mnie. Chcę, byście byli...

Kyle
T.M. Piro