Przyjmijmy zaproszenie Jezusa do współuczestnictwa w Jego zbawczej męce przez rozważanie Jego cierpień i łączenie się z nimi w naszych codziennych krzyżach. Niech święta Faustyna będzie nam przewodniczką po drogach duchowych prowadzących każdego z nas na Kalwarię i dalej-ku zmartwychwstaniu.

Informacje dodatkowe o Miłosierdzie Boże. Droga krzyżowa. Patrz i wnikaj w mękę moją. Wybrane modlitwy z Dzienniczka św. Faustyny Kowalskiej:

Wydawnictwo: Promic
Data wydania: 2013-02-15
Kategoria: Duchowość, religia
ISBN: 978-83-7502-397-8

Kup książkę Miłosierdzie Boże. Droga krzyżowa. Patrz i wnikaj w mękę moją. Wybrane modlitwy z Dzienniczka św. Faustyny Kowalskiej

Miłosierdzie Boże. Droga krzyżowa. Patrz i wnikaj w mękę moją. Wybrane modlitwy z Dzienniczka św. Faustyny Kowalskiej - opinie o książce

Droga Krzyżowa z Maryją
Wincenty Łaszewski 0
Okładka ksiązki - Droga Krzyżowa z Maryją

Przejmujące rozważania Drogi krzyżowej, w których autor, Wincenty Łaszewski oddaje głos Maryi.  Całą Pasję oglądamy Jej oczami - oczami Matki, która odprowadza...

Nadchodzi kres. Mistyczne wizje końca Świata
Wincenty Łaszewski0
Okładka ksiązki - Nadchodzi kres. Mistyczne wizje końca Świata

Czy zalew mrożących krew w żyłach informacji to efekt naszego dostępu do internetu? Wielkie wulkany budzą się na nowo, trzęsienia ziemi niszczą całe miasta...