Wiecznie zabiegane nie mamy już czasu, by wzorem naszych babć kisić i marynować - a to duży błąd. Przygotowywane w ten sposób potrawy są cenne dla zdrowia i niezwykle bogate w witaminę C. Łącząc tradycję z trendem zdrowego odżywiania przygotowaliśmy książkę pełną kulinarnych inspiracji. Oprócz typowo polskich przepisów proponujemy podróż po obcych kuchniach i smakach w formie relishy, chutneyów i ajvarów - wrażeń z pewnością nie zabraknie.
Wydawnictwo: Bellona
Data wydania: 2015-07-30
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 160
Najlepszy przewodnik po serialu Disney Channel - ,,Violetta". Ciekawostki o bohaterach i grających ich aktorach, łamigłówki, quizy, czyli mnóstwo...
Seksualność i problemy seksualne z perspektywy psychodynamicznej to wyjątkowe kompendium wiedzy dotyczącej seksualności człowieka, ujmowanej pod względem...
Chcę przeczytać,