Wiecznie zabiegane nie mamy już czasu, by wzorem naszych babć kisić i marynować - a to duży błąd. Przygotowywane w ten sposób potrawy są cenne dla zdrowia i niezwykle bogate w witaminę C. Łącząc tradycję z trendem zdrowego odżywiania przygotowaliśmy książkę pełną kulinarnych inspiracji. Oprócz typowo polskich przepisów proponujemy podróż po obcych kuchniach i smakach w formie relishy, chutneyów i ajvarów - wrażeń z pewnością nie zabraknie.
Wydawnictwo: Bellona
Data wydania: 2015-07-30
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 160
Najmniejsza książeczka nasuwająca piękne myśli i szlachetne uczucia, więcej jest warta od wszystkich zakurzonych ksiąg mądrości i traktatów naukowych" Anatol France...
Kieszonkowy kalendarz zawiera miejsce na stały rozkład zajęć. Jest czytelny i przejrzysty. Posiada notatnik na telefony i adresy oraz horoskop, fazy księżyca...
Chcę przeczytać,