Wiecznie zabiegane nie mamy już czasu, by wzorem naszych babć kisić i marynować - a to duży błąd. Przygotowywane w ten sposób potrawy są cenne dla zdrowia i niezwykle bogate w witaminę C. Łącząc tradycję z trendem zdrowego odżywiania przygotowaliśmy książkę pełną kulinarnych inspiracji. Oprócz typowo polskich przepisów proponujemy podróż po obcych kuchniach i smakach w formie relishy, chutneyów i ajvarów - wrażeń z pewnością nie zabraknie.
Wydawnictwo: Bellona
Data wydania: 2015-07-30
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 160
Jak mierzymy temperaturę? Kiedy była ostatnia epoka lodowcowa? Czy jest błyskawica? Świat nauki jest serią przeznaczoną dla najmłodszych Czytelników. Tematyka...
Wszystkie dzieci lubią rysować, ale często okazuje się to zbyt trudne. Dlatego stworzyliśmy ten pomysłowy cykl książek, aby krok po kroku uczyć rysować...
Chcę przeczytać,