Wiecznie zabiegane nie mamy już czasu, by wzorem naszych babć kisić i marynować - a to duży błąd. Przygotowywane w ten sposób potrawy są cenne dla zdrowia i niezwykle bogate w witaminę C. Łącząc tradycję z trendem zdrowego odżywiania przygotowaliśmy książkę pełną kulinarnych inspiracji. Oprócz typowo polskich przepisów proponujemy podróż po obcych kuchniach i smakach w formie relishy, chutneyów i ajvarów - wrażeń z pewnością nie zabraknie.
Wydawnictwo: Bellona
Data wydania: 2015-07-30
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 160
Nowa seria autorskich przewodników Wydawnictwa Pascal popularyzujeturystykę górską. Przewodniki przyciągają uwagę dzięki dynamicznej okładce na spirali...
Wesołe zadania to zbiór trzech rodzajów książeczek przygotowanych z myślą o przedszkolakach.Część pierwsza to zadania doskonalące logiczne...
Chcę przeczytać,