Mary-Kate i Ashley. 16 urodziny to będzie impreza. Rozstania i powroty

Tom 6 cyklu Sweet Sixteen

Książka opowiada o perypetiach dziewczyn przygotowujących się do wielkiej imprezy urodzinowej. Bohaterki zastanawiają się nad tym, kogo zaprosić, jakie menu zaproponować i jakie atrakcje zapewnić gościom. Kolejne pomysły okazują się niezbyt trafione, tym bardziej, że bliźniaczki nie mogą...

Informacje dodatkowe o Mary-Kate i Ashley. 16 urodziny to będzie impreza. Rozstania i powroty:

Wydawnictwo: Egmont
Data wydania: 2007 (data przybliżona)
Kategoria: Dla młodzieży
ISBN: 978-83-237-8474-6
Tytuł oryginału: My Best Friend
Język oryginału: angielski
Tłumaczenie: Małgorzata Fabianowska

Kup książkę Mary-Kate i Ashley. 16 urodziny to będzie impreza. Rozstania i powroty

Mary-Kate i Ashley. 16 urodziny to będzie impreza. Rozstania i powroty - opinie o książce

Fajna i przyjemna jak cała seria. Szkoda, że nie posiadam wszystkich części i swoją przygodę z bliźniaczkami kończę akurat na tej książce.

Czyta się szybko. Jest jasna i przejrzysta-posiada sporą czcionkę co sprawia, że szybko kończymy.

Każda część opowiada o czymś innym. Jest inna historia, przygoda , inne wybory , oraz inna nauka. Tak, można stąd wynieść naukę.

Wg mnie książeczki te , biorąc pod uwagę szybkość dojrzewania dziewcząt w naszych czasach, nadają się dla dziewczynek już od ok 11 roku życia.

Koszmarne przebudzenie
Rosalind Noonan0
Okładka ksiązki - Koszmarne przebudzenie

Za spełnienie niektórych marzeń trzeba słono zapłacić... Chelsea Maynard przez długie lata marzyła o macierzyństwie, pieczołowicie planując każdy szczegół...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk