Manifestuj i przyciągaj lepszą przyszłość

Przewodnik po sztuce przyciągania tego, czego pragniemy, tworzenia takiego życia, jakiego chcemy, kreowania rzeczywistości poprzez myśli, uczucia, przekonania, zachowania i wypowiedzi. Dla każdego, kto chce poczuć się silniejszym i odnosić sukcesy. Niezależnie od tego, czy chce przyciągnąć bratnią duszę, znaleźć idealną pracę lub wymarzony dom, czy po prostu osiągnąć więcej wewnętrznego spokoju i pewności siebie.

Informacje dodatkowe o Manifestuj i przyciągaj lepszą przyszłość:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2023-10-11
Kategoria: Poradniki
Tytuł oryginału: 7 Steps to Living your Best Life

Tagi: Samodzielne rozwiązywanie problemów i rozwój osobisty

Kup książkę Manifestuj i przyciągaj lepszą przyszłość

Manifestuj i przyciągaj lepszą przyszłość - opinie o książce

Avatar użytkownika - Anna1990
Anna1990
Przeczytane:2023-11-04, Ocena: 6, Przeczytałam, 52 książki 2023,

Chcesz by Twoje marzenia stały się rzeczywistością?  Jest to możliwe.... Jeśli tylko popracujesz nad sobą... Roxie Nafousi w siedmiu prostych krokach uczy, jak zrozumieć sztukę manifestacji i stworzyć życie, o jakim zawsze się marzyło. Naucza jak uwolnić się od ograniczających nas przekonań i zwątpienia, które pojawiają się na drodze ku szczęśliwej przyszłości i pokazuje jak zacząć wprowadzać pozytywne zmiany w swojej codzienności. Dzięki temu niemożliwe stanie się możliwe.
Manifestacja marzeń to nie żadne czary-mary. To nie siedzenie z założonymi rękami i czekanie aż ziszczą się nasze marzenia. Jeśli ktoś myśli inaczej to niestety, ale jest w grubym błędzie. Manifestacja to przede wszystkim kroki, które podejmujemy by zmienić swoje myślenie, podejście do świata oraz działania mające za zadanie przybliżenie nas do urzeczywistnienia wyznaczonego celu. Autorka niniejszego poradnika podaje nam w prosty i zrozumiały sposób receptę na szczęście. Opowiada o krokach, które należy podjąć by cieszyć się wymarzonym życiem. Wystarczy tylko chcieć... Wystarczy tylko wkroczyć na odpowiednią ścieżkę...
Szczerze powiedziawszy jestem wdzięczna, że wydawnictwo powierzyło mi jeden z egzemplarzy tej książki do recenzji. To niezwykle wartościowy poradnik, który uczy jak osiągnąć sukces w życiu.

Avatar użytkownika - niezdarusia
niezdarusia
Przeczytane:2023-11-01, Ocena: 5, Chcę przeczytać,

"Manifestuj. I przyciągaj lepszą przyszłość" to ciekawa i wartościowa książka, która wyjaśnia czym jest manifestacja oraz jak ją stosować.

Co ważniejsze, autorka zachęca nas abyśmy zaczęli lepiej o sobie myśleć i lepiej się do siebie zwracać. Nie wiem jak u was, ale u mnie w głowie zbyt często pojawiają się myśli, że sobie z czymś nie poradzę, że jestem beznadziejna czy niewystarczająca. Czy tolerowalibyśmy kiedy ktoś zaczął by się zwracać w taki sposób? Nie sądzę. Jednak ja (i zapewne wiele innych osób) mówi tak o samym sobie.

Dlatego bardzo podobało mi się jak autorka zachęcała nas aby zapisać lęki, które powstrzymują nas przed działaniem, a także zachęcała by mówić do siebie dobrze. A przynajmniej próbować, dopóki nie stanie się to dla nas naturalne.

Droga ku manifestacji została tutaj opisana w siedmiu krokach. Ma ona pomóc stworzyć sobie takie życie o jakim się marzyło.

Nie wszystko w tym tytule do mnie przemawia i nie we wszystko wierzę. Jednak i tak uważam, że jest to bardzo dobra książka, która zwraca uwagę na różne problemy i niektóre z rad czy wskazówek, jeśli je zastosujemy, mogą nam pomóc. Choćby w zwiększeniu pewności siebie.

Polecam!

Avatar użytkownika - Chwilapauli
Chwilapauli
Przeczytane:2023-10-09, Ocena: 6, Przeczytałam, Mam,

Dziękuję wydawnictwu za egzemplarz książki do recenzji ?.

Ta książka trafiła do mnie w idealnym momencie mojego życia. Naprawdę ?. "Manifestuj" pokazuje jak pokochać siebie. Jak poradzić sobie, ze swoimi negatywnymi myślami, do samego siebie. Pokazuje jak łatwo jest zmienić myślenie, kiedy tylko chce się wymanifestować coś dobrego w swoim życiu. Kiedy chce się coś zmienić na lepsze. Czytałam ją z uśmiechem, bo zaczynam czuć się lepiej sama ze sobą. Zrobiłam duży krok do przodu jeszcze nim książka do mnie przyszła, ale jak po nią sięgnęłam, to utwierdziłam się w tym, że zrobiłam dobrze. Ta książka zmotywowała mnie do lepszego myślenia o sobie. Ta książka zmotywowała mnie do lepszego działania dla swojego dobra. Ta książka jest super. Jak skończyłam czytać tę książkę, to czułam się lepiej sama ze sobą.

Więc jeśli czujesz się źle, masz same negatywne myśli, negatywne nastawienie do otoczenia. Myślisz, że to co robisz, robisz źle i nie ma to sensu. To sięgnij po tę książkę, a pokaże ci ona jak łatwo możesz zmienić swoje nastawienie. Jak łatwiej żyć myśląc pozytywnie i kochając siebie. Jak łatwo jest przekuć "nie mogę" w "mogę". "To nie ma sensu" w "to ma sens". "Nie poradzę sobie" w "dam radę".

Przeczytałam w potrzebnym mi momencie. Dzięki niej rozjaśnił mi się obraz mnie samej. Teraz wiem, że to co robię, ma ukryty sens we wszechświecie. Że to ci robię, robię dobrze i że to dobra zmiana.

Zmienicie złość, strach, ból w miłość, radość, szczęście. Tak faktycznie łatwiej się żyje ?.

Manifestuj i twórz własną rzeczywistość
Roxie Nafousi0
Okładka ksiązki - Manifestuj i twórz własną rzeczywistość

Przyjmij zaproszenie do bardziej świadomego życia "Manifestuj i przyciągaj lepszą przyszłość" udowodniła, że można zmienić swoje życie. "Manifestuj i...