Majorka, Minorka, Ibiza. Udane Wakacje. Wydanie 1

Ruszajcie w świat z przewodnikami Michelina!

Majorka, Minorka i Ibiza - trzy największe wyspy Balearów, każda inna, a każda niezmiennie zachwycająca. W zależności od potrzeb znajdziemy na nich wioski rybackie, kamienne miasteczka, oazy ciszy i spokoju, czy też nadmorskie kurorty pełne dyskotek. Z przewodnikiem Michelin łatwo znajdziemy miejsca, które na Balearach warto, a które koniecznie trzeba zobaczyć!

Zapraszamy w podróż po najwspanialszych regionach świata.

W trzech częściach przewodnika z serii "Udane wakacje" znajdziecie niezbędne informacje o celu Waszej podróży:

informacje praktyczne - przydatne przed i w trakcie podróży zaproszenie do podróży - część prezentująca informacje geograficzno-historyczne i kulturowe Majorka, Minorka, Ibiza - rozdziały proponujące trasy zwiedzania miast i opisujące interesujące miejsca

Gwiazdki (tradycyjny system oceny atrakcji turystycznych)
*** zobacz koniecznie
** warto odwiedzić
* godne uwagi

Precyzyjne mapy

mapa Majorki, Minorki, Ibizy na wewnętrznej stronie okładki mapy najważniejszych miast

Informacje dodatkowe o Majorka, Minorka, Ibiza. Udane Wakacje. Wydanie 1:

Wydawnictwo: Bezdroża
Data wydania: 2012-05-10
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Majorka, Minorka, Ibiza. Udane Wakacje. Wydanie 1

Majorka, Minorka, Ibiza. Udane Wakacje. Wydanie 1 - opinie o książce

Dominika Zaręba0
Okładka ksiązki - Katalonia. Barcelona, Costa Brava i Costa Dorada. W krainie Gaudiego i Salvadora Dalí. Przewodnik rekreacyjny. Wydanie 1

Przewodniki rekreacyjne opisują najciekawsze regiony i miasta - absolutnie nie do pominięcia na trasie podróży. Liczne informacje praktyczne pozwalają...

Dominika Zaręba0
Okładka ksiązki - Majorka, Minorka, Ibiza oraz Formentera. Baleary - archipelag marzeń. Przewodnik rekreacyjny. Wydanie 2

Baleary gwarantują wypoczynek na rozgrzanych słońcem plażach, a jednocześnie są gratką dla miłośników kultury i przyrody. Górskie klasztory...