Magia związków

Ocena: 0 (0 głosów)

Pierwsza na rynku analiza relacji międzyludzkich
w oparciu o chińską filozofię przyrody i Księgę Przemian.
Autorka już od kilkunastu lat zgłębia zasady chińskiej filozofii przyrody
i żyje według nich. W oparciu o jedno z najwspanialszych osiągnięć myśli ludzkiej - Księgę Przemian, zwanej Księgą Yi Jing - analizuje przypadki zaburzonych relacji i przedstawia sposoby ich naprawy.
Czy wiesz, że przyczyną toksycznych związków mogą być emocje?
Według chińskiej filozofii przyrody to właśnie one determinują nasze
działanie i postępowanie, a przez to wpływają na wszelkie relacje i są przyczyną ich zaburzeń. Jeśli czujesz, że związki, w których żyjesz: rodzinne, partnerskie czy damsko-męskie, nie są tak naprawdę szczęśliwe, sposobu na ich poprawę poszukaj w naukach chińskich Mistrzów.
Autorka pod kątem ich wiedzy przeanalizowała Ustawienia Rodzinne Hellingera, które mają wiele odniesień do Księgi Przemian. Swoje badania nad harmonią w relacjach międzyludzkich poszerzyła również o wnioski z badania
aury czy kolorów czakramów na Kole Barw.
Warto skorzystać z dawnych, sprawdzonych metod,
by przywrócić równowagę i zbudować zdrowe relacje.

Informacje dodatkowe o Magia związków:

Wydawnictwo: Studio Astropsychologii
Data wydania: 2010-10-12
Kategoria: Poradniki
ISBN: 9788373776449
Liczba stron: 296
Język oryginału: polski

więcej

Kup książkę Magia związków

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Inne książki autora
Bezglutenowa cukiernia. Przepisy na zdrowe słodkości według Pięciu Przemian
Anna Czelej0
Okładka ksiązki - Bezglutenowa cukiernia. Przepisy na zdrowe słodkości według Pięciu Przemian

Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka bestsellerowych książek m.in. W piekarni Pięciu Przemian oraz serii W...

Lato w kuchni Pięciu Przemian. Przepisy wegetariańskie
Anna Czelej0
Okładka ksiązki - Lato w kuchni Pięciu Przemian. Przepisy wegetariańskie

Lato to jedyna pora roku tak obfita w świeże warzywa i owoce. Dojrzewające w słońcu sezonowe owoce i warzywa wzbogacone warzywami strączkowymi, kiełkami...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Reklamy