Kotka Blu. Lekarka

Seria o uroczej kotce Blu, która może być, kim tylko chce! W każdej książeczce kotka wybiera, kim chce dzisiaj być. W daną role wciela się z zaangażowaniem. Jednak to, co najważniejsze, to pozostanie życzliwym, miłym i pomocnym - wówczas wszystko zawsze się udaje! Książeczki zawierają ruchome elementy na każdej stronie, co gwarantuje maluchowi nie tylko dobrą zabawę, lecz także rozwój.

Tym razem kotka Blu jest lekarką i opiekuje się pacjentami w szpitalu. Śledź jej przygody, przesuwaj ruchome elementy i baw się wspaniale!

Informacje dodatkowe o Kotka Blu. Lekarka:

Wydawnictwo: Wilga
Data wydania: 2025-03-12
ISBN: 9788383199429

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od narodzin do ok. 3 lat

Kup książkę Kotka Blu. Lekarka

Nauka z komiksem. Miasta przyszłości. W harmonii z naturą. Tom 2
Okładka ksiązki - Nauka z komiksem. Miasta przyszłości. W harmonii z naturą. Tom 2

Tom drugi ,,Miast przyszłości" z serii ,,Nauka z komiksem" dla dzieci w wieku 8-12 lat. Zakres tematów został opracowany we współpracy z multidyscyplinarnym...

Lubię pisać. Wiem coraz więcej
Okładka ksiązki - Lubię pisać. Wiem coraz więcej

Z tą serią dzieci pokochają język polski! Zeszyty ćwiczeń przedstawiają zasady ortograficzne i gramatyczne w atrakcyjny i łatwy do zapamiętania sposób...