Koronawirus SARS-CoV-2 - zagrożenie dla współczesnego świata. Suplement 2021.

Diagnostyka, farmakoterapia, szczepienia to przygotowane przez Prof. Krzysztofa J. Filipaka i dr hab. Tomasza Dzieciątkowskiego aktualne rozdziały dotyczące tych zagadnień z pierwszego wydania unikatowej w Polsce książki opisującej stan wiedzy na temat koronawirusa SARS-CoV-2 oraz wywoływanej przez niego choroby COVID-19. To nasza propozycja dla tych, którzy posiadają już książkę i chcieliby uaktualnić swoją wiedzę na temat tych najbardziej dynamicznie zmieniających się wiadomości.

Informacje dodatkowe o Koronawirus SARS-CoV-2 - zagrożenie dla współczesnego świata. Suplement 2021. Diagnostyka, farmakoterapia, szczepienia:

Wydawnictwo: PWN
Data wydania: 2021-06-09
Kategoria: Medycyna i zdrowie
ISBN: 9788320064056

Tagi: bóg

Kup książkę Koronawirus SARS-CoV-2 - zagrożenie dla współczesnego świata. Suplement 2021. Diagnostyka, farmakoterapia, szczepienia

Koronawirus SARS-CoV-2 - zagrożenie dla współczesnego świata. Suplement 2021. Diagnostyka, farmakoterapia, szczepienia - opinie o książce

Bezpieczeństwo personelu medycznego w dobie COVID-19 według zasad EBM
Krzysztof J. Filipiak0
Okładka ksiązki - Bezpieczeństwo personelu medycznego w dobie COVID-19 według zasad EBM

Bezpieczeństwo personelu medycznego w dobie COVID-19 według zasad EBM to monografia, która prowadzi Czytelnika przez opis środków ochrony...

Koronawirus SARS-CoV-2 - zagrożenie dla współczesnego świata
Krzysztof J. Filipiak0
Okładka ksiązki - Koronawirus SARS-CoV-2 - zagrożenie dla współczesnego świata

Koronawirus SARS-CoV-2 - zagrożenie dla współczesnego świata to pierwsza w Polsce książka opisująca aktualny stan wiedzy na temat koronawirusa SARS-CoV-2...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;