Klub Smutnych Duchów. Tom 4

KLUB SMUTNYCH DUCHÓW POWRACA!

To książki dla wszystkich osób, które kiedykolwiek czuły się niewidzialne lub niezrozumiane.

Łatwiej znieść samotność w klubie innych samotnych. Duchy już to odkryły, a teraz we wspieraniu się nawzajem ma im pomóc skrzynka życzeń, do której będą wrzucać projekty wspólnych działań. Razem organizować będą aktywności, dzięki którym każdy z ich grupy może poczuć się jej częścią. Już te trzy słowa - ,,rozumiem, co czujesz" - wystarczą, byś nie czuł się tak samotny.

Informacje dodatkowe o Klub Smutnych Duchów. Tom 4:

Wydawnictwo: W.A.B.
Data wydania: 2024-11-13
Kategoria: Komiksy

Tagi: Komiks i powieść graficzna (tradycja amerykańska i brytyjska)

Kup książkę Klub Smutnych Duchów. Tom 4

Klub Smutnych Duchów. Tom 4 - opinie o książce

Avatar użytkownika - bookwmkesie
bookwmkesie
Przeczytane:2024-11-03, Ocena: 6, Przeczytałam, Mam, Przeczytane w 2024r.,

Kto z Was jest już członkiem Klubu Samotnych Duchów? Jeśli jeszcze nie, nie martwcie się! Zapraszam Was do dołączenia, a jak przystąpić? Wystarczy, że chcecie, a resztę zdziałamy wspólnie w klubie. To moje pierwsze spotkanie i przyznam się, że nieostatnie. Tutaj czujesz się jak wśród przyjaciół. Nikt nie zostaje sam. Masz problem? Nie wstydź się - napisz na kartce, co Cię dręczy, męczy lub nie daje wytchnienia, a następnie wrzuć to do skrzyneczki życzeń. Klub już pomyśli nad rozwiązaniem, abyś nie czuł się samotny czy niewidzialny.

KLUB SMUTNYCH DUCHÓW POWRACA! Już z czwartym tomem, a wraz z nim historia, która dotknęła chyba każdego z nas, a może przynajmniej większość. Ile razy w życiu czułeś się samotny, niewidzialny lub opuszczony? A może ktoś z bliskich Ci osób tak się czuje? Trzy magiczne słowa: ,,rozumiem, co czujesz" mogą uratować komuś życie. Nie przesadzam, pisząc to - sama doświadczyłam samotności, mimo że otaczałam się gronem znajomych i przyjaciół. Dzięki tej serii możesz poważnie pomóc komuś, nie wywołując w nim poczucia dyskomfortu.

A może Wasze maluszki borykają się z podobnymi problemami? Bycie nieśmiałym to nic złego, a dzięki książce można przeżyć wspaniałą przygodę, ucząc się różnych sposobów na wyjście ze strefy komfortu. Nikt nie jest sam! Warto prosić o pomoc! To nic wstydliwego - dzięki wspaniałej, prostej grafice książka przemawia do nas jak milion słów. Książka wydana w formie komiksu, co nadaje jej lekkości w czytaniu. Jestem naprawdę oczarowana tą pozycją.

Klub Smutnych Duchów. Tom 2
Lize Meddings0
Okładka ksiązki - Klub Smutnych Duchów. Tom 2

,,Klub Smutnych Duchów 2" to historia o tym, co się dzieje, gdy już znajdziesz swoje bratnie dusze. Ponieważ ludzie są świetni, ale też skomplikowani....

Klub Smutnych Duchów
Lize Meddings0
Okładka ksiązki - Klub Smutnych Duchów

Rozgrzewająca serca powieść graficzna o przyjaźni, współczuciu i odnajdywaniu bratnich dusz. Czy kiedykolwiek czułaś/eś/oś się zagubion_ lub samotn_?Jakbyś...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk