Jutro w Nowym Jorku . Rafał Brzoska o sobie i swoim biznesie opowiada Pawłowi

Pan jest niebezpieczny" - powiedział do Rafała Brzoski premier Donald Tusk gratulując mu podczas gali wręczania nagrody im. Jana Wejcherta. On sam niebezpieczeństwa jednak szczęśliwie omija. Nie boi się prawdziwych rekinów. W przenośni i dosłownie.

Rafał Brzoska to najmłodszy polski milioner i doświadczony menedżer. Prawdziwy bohater współczesności. Determinacją udowadnia, że wszystko jest możliwe - wystarczy w to wierzyć i konsekwentnie do tego dążyć.

Zaczynał jako kolporter we własnej firmie. Teraz prowadzi biznes bez kompleksów w kraju i na całym świecie. Specjalizuje się w tworzeniu nowych rynków o dużym potencjale wzrostu. Najsłynniejszy z nich to Paczkomaty InPost. Ma mnóstwo energii i pomysłów na kolejne biznesy. Chociaż dziś Rafał Brzoska jest w Krakowie lub Warszawie, to zamierza być ,,Jutro w Nowym Jorku".

W rozmowie z Pawłem Oksanowiczem opowiada nie tylko o swoim życiu i biznesie, ale też zdradza w jaki sposób mimo wielu przeszkód i trudności udało mu się tak szybko rozwinąć firmę oraz podpowiada, jak każdy może osiągnąć sukces.

Informacje dodatkowe o Jutro w Nowym Jorku . Rafał Brzoska o sobie i swoim biznesie opowiada Pawłowi :

Wydawnictwo: PWN
Data wydania: 2015-10-20
Kategoria: Ekonomia

Kup książkę Jutro w Nowym Jorku . Rafał Brzoska o sobie i swoim biznesie opowiada Pawłowi

Jutro w Nowym Jorku . Rafał Brzoska o sobie i swoim biznesie opowiada Pawłowi - opinie o książce

Zlew
Paweł Oksanowicz 0
Okładka ksiązki - Zlew

Oto Franek Gałgan - współczesny Don Kichot. Prowadząc krucjatę przeciwko banalności i płytkości życia w wielkich aglomeracjach, tworzy trzy wirtualne...

I. Refleksje o przywództwie jutra
Paweł Oksanowicz0
Okładka ksiązki - I. Refleksje o przywództwie jutra

Co wyróżnia skutecznych biznesowo i odpornych na kryzysy liderów? Co ich łączy z liderami społecznymi? Jakie dobre praktyki i zasady pomagają osiągnąć...