Pisarka Olivia Rossi od blisko dwóch lat nie zdołała napisać ani jednego słowa. Dokładnie od momentu, kiedy wydarzyła się pewna tragedia i roztrzaskała jej świat na drobne kawałki.
Kiedy otrzymała propozycję spędzenia wakacji w mieszkaniu przyjaciółki w Paryżu, miała nadzieję, że właśnie w tym miejscu odnajdzie utraconą wenę i uleczy poranioną duszę.
Zamiast tego spotkała jednak Jamesa, tajemniczego nieznajomego.
Tych dwoje wspólnie postanowiło, że nie wyjawią sobie żadnych osobistych tajemnic. I tak rozpoczął się ich płomienny romans. Olivia szybko zdała sobie sprawę, że przelotna wakacyjna przygoda zaczyna stawać się dla niej czymś o wiele poważniejszym, a idealny nieznajomy może się okazać kimś zupełnie innym, niż sądziła.
Książka zawiera treści nieodpowiednie dla osób poniżej osiemnastego roku życia.
Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2024-10-03
Tytuł oryginału: Idealni Nieznajomi
Język oryginału: Język angielski
Tłumaczenie: Edyta Misiewicz-Hulewska
J.T. Geissinger czyli autorka najgorętszych, najbardziej niebanalnych ale przede wszystkim najbardziej nieprzewidywalnych książek dla dorosłych czytelników po jakie miałyśmy do tej pory przyjemność sięgać! 😍
Przykro nam to mówić ale w tej opinii nie zaskoczymy Was niczym nowym. Powyższa powieść to kolejny tytuł spod pióra autorki nad, którym mamy ochotę się po prostu rozpłynąć 🤍🩵 nie tylko dostaniecie tutaj fabułę, która wielokrotnie będzie potrafiła Was zaskoczyć ale dostaniecie historię z nieprzewidywalnymi zwrotami akcji po których będziecie mieli ochotę momentami płakać a momentami rwać sobie włosy z głowy niedowierzając co tam się dzieje 🫣
To co jest na pewno niezmienne dla autorki i co będzie dla Was do przewidzenia to stworzenie niezwykle gorącej, pełnej pasji i elektryzującej chemii relacji pomiędzy bohaterami oraz scen 18+ o których nawet gdy pomyślicie po przeczytaniu tejże książki, zrobi Wam się niewyobrażalnie gorąco 🥵 nie ma co ukrywać, autorka w tej dziedzinie doszła do całkowitej perfekcji i jak dla nas jest pewniakiem otrzymania dobrych, pikantnych książek, które są napisane ze smakiem i potrafią zagwarantować, że przez cały czas czytania powieści nie będziecie mieli ochoty odłożyć jej nawet na ułamek sekundy.
"Idealni nieznajomi" to tajemnicza historia płomiennego romansu dwojga nieznajomych, która przeniesie Was do uważanego przez wielu romantycznego Paryża. Co prawda same akurat za tym miastem nie przepadamy i uważamy, że w prawdziwym świecie jest jednym z bardziej obskurnych i zaniedbanych jakie miałyśmy możliwość zobaczyć, natomiast w książce autorka przedstawia je w ten sposób, że same byłybyśmy skłonne się w nim zakochać chłonąc niezwykły klimat jaki został stworzony 🥰
Zdecydowanie książka ta jest totalnym, absolutnym sztosem po, który powinien sięgnąć każdy czytelnik lubujący się w książkach gdzie autor zadbał nawet o najdrobniejsze detale związane z historią, która będzie potrafiła zaskoczyć przedstawianą w niej historią oraz rozpalić do czerwoności pożądaniem jakie czuć od świetnie wykreowanych bohaterów. Zdecydowanie polecamy! #musthave #mustread
Megan Dunn przyjeżdża do Seaside w stanie Oregon, żeby spełnić marzenie Cassa, jej zmarłego męża. Kupuje wymagający pilnego remontu pensjonat i z nadzieją...
Gorący Włoch, którego poznała w Nowym Jorku, okazał się jej przybranym bratem. Życie Kimber DiSanto – projektantki i właścicielki butiku –...
Przeczytane:2024-09-28, Ocena: 6, Przeczytałam, 12 książek 2023, 12 książek 2024, 26 książek 2023, 26 książek 2024, 52 książki 2024, Insta challenge. Wyzwanie dla bookstagramerów 2024, Mam, Przeczytaj tyle, ile masz wzrostu – edycja 2024, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2024 roku,
(czytaj dalej)