Idealna pani domu. Błyskawiczna organizacja przestrzeni za pomocą feng shui

Wielka wojna z bałaganem

Wprowadź kojący porządek do swojego domu Zmień biuro w miejsce sprzyjające pracy Wnieś do własnego życia odrobinę wytchnienia

Wielka zmiana w małym mieszkanku

Bałagan to nieokiełznana siła, która z intensywnością huraganu atakuje nasze domy, wywracając wszystko do góry nogami. Pojawia się znikąd i działa podstępnie niczym ninja. Jeśli Ty również bezustannie walczysz z bałaganem, który dezorganizuje Twoje życie i popycha Cię w otchłań rozpaczy, jeśli tracisz nadzieję, że kiedyś uda Ci się go ujarzmić, spieszymy z ratunkiem, uzbrojeni w niepokonane zasady feng shui. Ta orientalna - i często niedoceniana w naszej kulturze - wiedza dotycząca aranżowania przestrzeni jest praktykowana od dobrych kilku tysięcy lat. To chyba najdoskonalsza reklama jej skuteczności i użyteczności.

Nie musisz marnować długich godzin na zmianę aranżacji wnętrza: czasem wystarczą drobne poprawki, które wprowadzisz w zaledwie kilka minut. Jeśli więc poważnie myślisz o uporządkowaniu Twojego otoczenia - czy jest to dom, obszar wokół niego, miejsce pracy, czy życie osobiste - feng shui to remedium, które pomoże Ci wszystko poukładać oraz wprowadzi do Twojego życia spokój i harmonię.

Sztuka porządkowania szaf, regałów, półek i garderoby. Zasady organizacji pracy i zmiana biura w przyjemne miejsce. Uwagi na temat utrzymania porządku dla osób posiadających dzieci. Wpływ feng shui na Twoje własne zdrowie i samopoczucie.

Informacje dodatkowe o Idealna pani domu. Błyskawiczna organizacja przestrzeni za pomocą feng shui:

Wydawnictwo: Septem
Data wydania: 2010-11-22
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Idealna pani domu. Błyskawiczna organizacja przestrzeni za pomocą feng shui

Idealna pani domu. Błyskawiczna organizacja przestrzeni za pomocą feng shui - opinie o książce

Skye Alexander0
Okładka ksiązki - Astrologia magiczna. Jak wykorzystać energię planet, gwiazd i Księżyca, aby wzmocnić skuteczność rytuałów i zaklęć

Wykorzystaj rytmy wszechświata i włącz gwiezdne moce do swojego życia Astrologia i magia są łącznikami między energią kosmosu i ziemi. Są także potężnymi...

Magia seksualna dla początkujących
Skye Alexander0
Okładka ksiązki - Magia seksualna dla początkujących

To pierwsza książka, która podpowiada, jak połączyć magię seksualną z Prawem Przyciągania. Dzięki praktycznym i łatwym w zastosowaniu wskazówkom dowiesz...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk