I po co mi to było?

Co nowego u Asi, Eli i Magdy? Przekonaj się, jaki sprawdzian przygotowało dla nich życie. Czy zakończą ten rok z wyróżnieniem? A może którąś z nich czeka egzamin poprawkowy?

Joannie nie brakuje obowiązków -  na biurku piętrzą się stosy dokumentów, a ciotka, która trafiła do szpitala, wymaga dodatkowej opieki. Pojawia się też kontrkandydat na stanowisko dyrektora szkoły. Czy kobiecie grozi utrata posady?

Magda cieszy się z odzyskania rodziny, ale nie potrafi w pełni zaufać Szymonowi. Dla polonistki dość uciążliwa staje się też obecność w szkole pana Darka.

Elka stara się zapomnieć o historii z Konradem, zwłaszcza że na horyzoncie, zupełnie niespodziewanie, pojawia się ktoś nowy. Czy Kacper okaże się tym jedynym?

Dołącz do grona wiernych przyjaciółek i pozwól sobie na chwilę relaksu z książką, która bawi do łez.

Informacje dodatkowe o I po co mi to było?:

Wydawnictwo: Czwarta Strona
Data wydania: 2022-08-01

Kup książkę I po co mi to było?

I po co mi to było? - opinie o książce

Z głębi serca
Agata Przybyłek0
Okładka ksiązki - Z głębi serca

Kontynuacja "Nic piękniejszego od miłości". Mijają dwa lata od tragicznych wydarzeń. Emilia próbuje ułożyć sobie życie na nowo, dlatego przyjmuje propozycję...

Zrobię dla ciebie wszystko
Agata Przybyłek0
Okładka ksiązki - Zrobię dla ciebie wszystko

Chwytająca za serce opowieść o tym, jak los potrafi pokrzyżować ludzkie ścieżki. I o trudnych decyzjach, z których czasem żadna nie jest właściwa...