Hotelarstwo Organizacja i technika pracy

Ocena: 0 (0 głosów)
Podręcznik przeznaczony jest dla uczniów techników i szkół policealnych o profilu technik hotelarstwa. Zawiera bogaty materiał ilustracyjny, liczne przykłady dotyczące współczesnego rynku hotelarskiego i zadania do wykonania o różnym stopniu trudności, dostosowanym do indywidualnych potrzeb ucznia. Zamieszczone ćwiczenia służą kształtowaniu określonych umiejętności, postaw i zachowań oraz pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania. Na szczególną uwagę

Informacje dodatkowe o Hotelarstwo Organizacja i technika pracy:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 9788372518378
Liczba stron: 270

więcej

Kup książkę Hotelarstwo Organizacja i technika pracy

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Hotelarstwo Organizacja i technika pracy - opinie o książce

Inne książki autora
Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik
Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska0
Okładka ksiązki - Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik

Głównym celem podręcznika jest przystępne omówienie zasad funkcjonowania rynku hotelarskiego i przedsiębiorstwa, jakim jest hotel. Liczne ćwiczenia służące...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Reklamy