Hotelarstwo Organizacja i technika pracy

Ocena: 0 (0 głosów)
Podręcznik przeznaczony jest dla uczniów techników i szkół policealnych o profilu technik hotelarstwa. Zawiera bogaty materiał ilustracyjny, liczne przykłady dotyczące współczesnego rynku hotelarskiego i zadania do wykonania o różnym stopniu trudności, dostosowanym do indywidualnych potrzeb ucznia. Zamieszczone ćwiczenia służą kształtowaniu określonych umiejętności, postaw i zachowań oraz pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania. Na szczególną uwagę

Informacje dodatkowe o Hotelarstwo Organizacja i technika pracy:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 9788372518378
Liczba stron: 270

więcej

Kup książkę Hotelarstwo Organizacja i technika pracy

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Hotelarstwo Organizacja i technika pracy - opinie o książce

Inne książki autora
Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik
Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska0
Okładka ksiązki - Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik

Głównym celem podręcznika jest przystępne omówienie zasad funkcjonowania rynku hotelarskiego i przedsiębiorstwa, jakim jest hotel. Liczne ćwiczenia służące...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Kyle
T.M. Piro
Kyle
Raj utracony
John Milton
Raj utracony
Krok do szczęścia
Anna Ficner-Ogonowska
Krok do szczęścia
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy