Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik

Ocena: 0 (0 głosów)
Głównym celem podręcznika jest przystępne omówienie zasad funkcjonowania rynku hotelarskiego i przedsiębiorstwa, jakim jest hotel. Liczne ćwiczenia służące kształtowaniu określonych umiejętności, postaw i zachowań pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania.

Informacje dodatkowe o Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik:

Wydawnictwo: brak danych
Data wydania: b.d
Kategoria: Edukacyjne
ISBN: 83-7251-646-4
Liczba stron: 270

więcej

Kup książkę Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik - opinie o książce

Inne książki autora
Hotelarstwo Organizacja i technika pracy
Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska0
Okładka ksiązki - Hotelarstwo Organizacja i technika pracy

Podręcznik przeznaczony jest dla uczniów techników i szkół policealnych o profilu technik hotelarstwa. Zawiera bogaty materiał ilustracyjny, liczne przykłady...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Kalendarz adwentowy
Marta Jednachowska; Jolanta Kosowska
 Kalendarz adwentowy
Grzechy Południa
Agata Suchocka ;
Grzechy Południa
Stasiek, jeszcze chwilkę
Małgorzata Zielaskiewicz
Stasiek, jeszcze chwilkę
Biedna Mała C.
Elżbieta Juszczak
Biedna Mała C.
Sues Dei
Jakub Ćwiek ;
Sues Dei
Rodzinne bezdroża
Monika Chodorowska
Rodzinne bezdroża
Zagubiony w mroku
Urszula Gajdowska ;
Zagubiony w mroku
Jeszcze nie wszystko stracone
Paulina Wiśniewska ;
Jeszcze nie wszystko stracone
Zmiana klimatu
Karina Kozikowska-Ulmanen
Zmiana klimatu
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy