Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik

Ocena: 0 (0 głosów)
Głównym celem podręcznika jest przystępne omówienie zasad funkcjonowania rynku hotelarskiego i przedsiębiorstwa, jakim jest hotel. Liczne ćwiczenia służące kształtowaniu określonych umiejętności, postaw i zachowań pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania.

Informacje dodatkowe o Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik:

Wydawnictwo: brak danych
Data wydania: b.d
Kategoria: Edukacyjne
ISBN: 83-7251-646-4
Liczba stron: 270

więcej

Kup książkę Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik - opinie o książce

Inne książki autora
Hotelarstwo Organizacja i technika pracy
Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska0
Okładka ksiązki - Hotelarstwo Organizacja i technika pracy

Podręcznik przeznaczony jest dla uczniów techników i szkół policealnych o profilu technik hotelarstwa. Zawiera bogaty materiał ilustracyjny, liczne przykłady...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Kyle
T.M. Piro
Kyle
Raj utracony
John Milton
Raj utracony
Krok do szczęścia
Anna Ficner-Ogonowska
Krok do szczęścia
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy