Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik

Ocena: 0 (0 głosów)
Głównym celem podręcznika jest przystępne omówienie zasad funkcjonowania rynku hotelarskiego i przedsiębiorstwa, jakim jest hotel. Liczne ćwiczenia służące kształtowaniu określonych umiejętności, postaw i zachowań pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania.

Informacje dodatkowe o Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik:

Wydawnictwo: brak danych
Data wydania: b.d
Kategoria: Edukacyjne
ISBN: 83-7251-646-4
Liczba stron: 270

więcej

Kup książkę Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik - opinie o książce

Inne książki autora
Hotelarstwo Organizacja i technika pracy
Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska0
Okładka ksiązki - Hotelarstwo Organizacja i technika pracy

Podręcznik przeznaczony jest dla uczniów techników i szkół policealnych o profilu technik hotelarstwa. Zawiera bogaty materiał ilustracyjny, liczne przykłady...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Reklamy