Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik

Ocena: 0 (0 głosów)
Głównym celem podręcznika jest przystępne omówienie zasad funkcjonowania rynku hotelarskiego i przedsiębiorstwa, jakim jest hotel. Liczne ćwiczenia służące kształtowaniu określonych umiejętności, postaw i zachowań pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania.

Informacje dodatkowe o Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik:

Wydawnictwo: brak danych
Data wydania: b.d
Kategoria: Edukacyjne
ISBN: 83-7251-646-4
Liczba stron: 270

więcej

Kup książkę Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik - opinie o książce

Inne książki autora
Hotelarstwo Organizacja i technika pracy
Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska0
Okładka ksiązki - Hotelarstwo Organizacja i technika pracy

Podręcznik przeznaczony jest dla uczniów techników i szkół policealnych o profilu technik hotelarstwa. Zawiera bogaty materiał ilustracyjny, liczne przykłady...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Pies
Anna Wasiak
Pies
Cienie. Po prostu magia
Katarzyna Rygiel
Cienie. Po prostu magia
Lato drugich szans
Dagmara Zielant-Woś
Lato drugich szans
Suplementy siostry Flory
Stanisław Syc
Suplementy siostry Flory
Upiór w szkole
Krzysztof Kochański
Upiór w szkole
Piwniczne chłopaki
Jakub Ćwiek
Piwniczne chłopaki
Dolina Marzeń. Przeszłość
Katarzyna Grochowska
Dolina Marzeń. Przeszłość
Szczerbata śmierć
Arkady Saulski
Szczerbata śmierć
Bez litości
Michał Larek
Bez litości
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy