Historyjki harmonijki. W zoo

Odwiedźcie z dzieckiem zoo i zobaczcie, jakie zwierzęta w nim mieszkają. Czeka na Was słoń, panda, tygrys i żyrafa. Przed wami dłuuuga i wesoła zabawa!

Wyjątkowa książka w formie harmonijki! Czytaj dziecku prostą, rymowaną historyjkę, umieszczoną na kolejnych stronach rozkładanej książeczki.

,,Historyjki harmonijki" to idealne, pierwsze książki dla malucha. Dziecko ogląda, nazywa zwierzęta i przedmioty, uczy się rozpoznawać kolory i kształty. Może samo opowiadać, co widzi na ilustracjach i budować własną historyjkę.

Informacje dodatkowe o Historyjki harmonijki. W zoo:

Wydawnictwo: Zielona Sowa
Data wydania: 2023-02-10

Kup książkę Historyjki harmonijki. W zoo

Lilla Lou. Glam rock
Okładka ksiązki - Lilla Lou. Glam rock

Nowe zeszyty Lilla Lou! Nowe szkicowniki do bestsellerowej serii Lilla Lou. Tym razem w odsłonie zimowo-sylwestrowej. Wygodna oprawa (spirala) sprawi...

Okładka ksiązki - Koloruj, czytaj, naklejaj. My Little Pony the Movie. Koloruj, czytaj, naklejaj. Opowieść filmowa

Twilight Sparkle i jej towarzysze wyruszają poza granice Equestrii, by stawić czoła groźnemu wrogowi, którym jest nieobliczalny Storm King. Na swojej...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;