Hipnotyczny marketing

Wsad kolorowy do Twojej głowy

Twórz strony internetowe działające jak bankomaty Zdobywaj rozgłos za darmo Podbijaj umysły klientów skandalicznymi pomysłami

Pracuj wyobraźnią, a klienci będą Cię nosić na rękach!

Machina sprzedaży i reklamy hojnie wynagradza pomysły fantazyjne i szokujące. Ta książka stanie się Twoją paletą hipnotycznych barw. Nauczy Cię malować słowem. Uwrażliwi na niuanse składające się w genialną całość. Da Ci moc tworzenia reklamowych dzieł sztuki. Znajdziesz w niej tyle pachnących nowością pomysłów, że Twoja muza już nigdy nie zamilknie.

Joe Vitale nie zmyśla. On wie to wszystko z autopsji. To człowiek, którego korporacje kupują tak, jak kluby piłkarskie kupują królów strzelców. A ta książka to karmiący zmysły striptease jego twórczego umysłu. Dowiesz się z niej, jak:

gimnastykować umysł w kierunku sensacji i pasji, formułować bardzo osobiste przekazy reklamowe, przechodzić od rozmyślania do działania, skłaniać ludzi do otwierania Twoich e-maili reklamowych, podawać klientom nudne informacje niczym lody w płonącej polewie.

Dwukrotnie na pierwszym miejscu listy bestsellerów Amazon.com!

Informacje dodatkowe o Hipnotyczny marketing:

Wydawnictwo: Onepress
Data wydania: 2008-01-10
Kategoria: Poradniki
ISBN: 8324611932

Kup książkę Hipnotyczny marketing

Hipnotyczny marketing - opinie o książce

Joe Vitale0
Okładka ksiązki - Jak wprowadzić klienta w trans kupowania. Nowa psychologia sprzedaży i marketingu

Handlowa jawa niczym wymarzony sen sprzedawcy Stosuj perswazję jednego zdania Poznaj siłę hipnotyzujących nagłówków Upajaj chęcią posiadania Twórz...

Zagubiony podręcznik życia. Znajdź swoje miejsce na Ziemi
Joe Vitale0
Okładka ksiązki - Zagubiony podręcznik życia. Znajdź swoje miejsce na Ziemi

Zimno, cieplej, gorąco... Byłeś zagubiony... za chwilę zaczniesz rozumieć... Samospełniająca się przepowiednia. Dlaczego wiara czyni cuda? Jak...