Heroizm początków. Pierwsze trzy lata objawień w Medjugorje

Wieki XIX i XX to stulecia, w których Matka Boża objawiała się z niespotykaną wcześniej częstotliwością. Jak wynika z Jej słów, pragnie powstrzymać szatana, który w ostatnich dekadach zdobywa coraz większą władzę nad światem. Czy objawienia w Medjugorje mogą być ostatnim punktem tego Maryjnego planu?

Badacz objawień Matki Bożej Diego Manetti oraz dyrektor włoskiego Radia Maryja, ks. Livio Fanzaga rzucają nowe światło na głośne wydarzenia, jakie rozgrywają się od kilkudziesięciu lat w małej miejscowości w Bośni i Hercegowinie. Jaką drogę wskazuje nam dzisiaj Matka?

Przed jakimi niebezpieczeństwami nas ostrzega? I w jaki sposób mamy odczytywać orędzia Królowej Pokoju w świecie, w którym zło wydaje się coraz potężniejsze?

Informacje dodatkowe o Heroizm początków. Pierwsze trzy lata objawień w Medjugorje:

Wydawnictwo: Esprit
Data wydania: 2019-11-14
Kategoria: Duchowość, religia
Tytuł oryginału: Leroismo delle origini

Tagi: bóg Chrześcijaństwo

Kup książkę Heroizm początków. Pierwsze trzy lata objawień w Medjugorje

Módlcie się, by zwyciężyć szatana. Walka ze złem w przesłaniach z Medjugorje
Diego Manetti0
Okładka ksiązki - Módlcie się, by zwyciężyć szatana. Walka ze złem w przesłaniach z Medjugorje

Jak walczyć ze złem? Maryja ukazała się w Medjugorje jako Królowa Pokoju, która ogłosiła, że przybyła, by rozbudzić wiarę i odnowić Kościół. Co mówi...

Czas tajemnic. W Medjugorje Matka Boża postanowiła zmienić świat
Diego Manetti0
Okładka ksiązki - Czas tajemnic. W Medjugorje Matka Boża postanowiła zmienić świat

W czasach ostatecznych Bóg powierzył Maryi szczególną rolę - sprowadzenie człowieka na drogę zbawienia. Poprzez objawienia Matka Boża chce uświadomić...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;