Czas tajemnic. W Medjugorje Matka Boża postanowiła zmienić świat

W czasach ostatecznych Bóg powierzył Maryi szczególną rolę - sprowadzenie człowieka na drogę zbawienia. Poprzez objawienia Matka Boża chce uświadomić każdemu z nas, jak ważne jest natychmiastowe nawrócenie.

Od czterdziestu lat Maryja objawia się sześciu widzącym z Medjugorje. Wyjawiła im dziesięć tajemnic dotyczących przyszłości Kościoła i świata. Na ich temat powstało wiele hipotez i domysłów. Livio Fanzaga i Diego Manetti badają orędzia Maryi z Medjugorje oraz już zauważalne na świecie znaki - szerzący się ateizm, wojny i przemoc, które świadczą o zbliżającym się momencie wyjawienia treści tajemnic. Dlaczego Maryja przekazała tajemnice właśnie w Medjugorje? Jak mamy przygotować się na ich wypełnienie? Kiedy rozpocznie się i co przyniesie czas tajemnic?

o. Livio Fanzaga - dyrektor włoskiego Radia Maryja, autor licznych książek religijnych, znawca objawień w Medjugorje. Od 1985 r. spotyka się i przyjaźni z widzącymi z Medjugorje.

Diego Manetti - profesor historii i filozofii w szkole średniej, autor książek o tematyce religijnej. Współpracuje z włoskim Radiem Maryja. Jest współautorem licznych książek­ wywiadów z o. Livio o objawieniach Matki Bożej w Medjugorje.

Informacje dodatkowe o Czas tajemnic. W Medjugorje Matka Boża postanowiła zmienić świat:

Wydawnictwo: Esprit
Data wydania: 2021-07-05
Kategoria: Duchowość, religia
Tytuł oryginału: Il tempo dei segreti

Tagi: Chrześcijaństwo bóg

Kup książkę Czas tajemnic. W Medjugorje Matka Boża postanowiła zmienić świat

Czas tajemnic. W Medjugorje Matka Boża postanowiła zmienić świat - opinie o książce

Diego Manetti0
Okładka ksiązki - Jeżeli będziecie moi, zwyciężycie. Obietnica, jaką Matka Boża złożyła nam w Medjugorje

Czy nastał zapowiadany czas tajemnic? Jak odczytywać obietnice Matki Bożej ogłoszone w Medjugorje i Fatimie? Dzisiaj, gdy nasza wiara jest wystawiana...

Módlcie się, by zwyciężyć szatana. Walka ze złem w przesłaniach z Medjugorje
Diego Manetti0
Okładka ksiązki - Módlcie się, by zwyciężyć szatana. Walka ze złem w przesłaniach z Medjugorje

Jak walczyć ze złem? Maryja ukazała się w Medjugorje jako Królowa Pokoju, która ogłosiła, że przybyła, by rozbudzić wiarę i odnowić Kościół. Co mówi...

Kyle
T.M. Piro