Kopciuszek - Susan Wiggs
Czego dzieci chcą na święta Bożego Narodzenia? W tej opowiastce nastolatkowie chcą, aby ich ośrodek Santiago Center w Brooklynie nie został zamknięty.
Dzieciaki Grady'ego - Bobby Hutchinson
O czym marzą dzieci pod gwiazdkę: Dzieciaki Grady'ego pragną, aby Fiona poślubiła ich ojca i już na zawsze zamieszkała w ich domu. Lecz uparty Grady, spłukany ranczer, nie chce ryzykować i rozczarować siebie oraz swoje dzieci. Fiona zakochała się w jego rodzinie - w porządku - ale to wcale nie musi oznaczać, że to samo czuje do niego...
Musi zdarzyć się cud - Karen Young
O czym marzą dzieci w Boże Narodzenie: Jessica i Jamie Kinsley'owie chcą, żeby ich wujek Nathan ożenił się ponownie ze swoją byłą żoną, Emily. Te rodzeństwo pragnie mieć rodzinę, a jako że Nathan jest teraz ich prawnym opiekunem, pomyślały, że powinien wrócić do Emily. Tego samego pragnie również Nathan. Tylko Emily ma pewne wątpliwości, lecz Jess i Jamie są pewni, że przy ich pomocy szybko zmieni zdanie!
Harlequin Enterprises, 1997
Informacje dodatkowe o Gwiazdka miłości 1997 :
Wydawnictwo: HarperCollins Polska
Data wydania: 1997 (data przybliżona)
8371491093
Przeczytane:2020-11-14, Ocena: 5, Przeczytałam, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2020 roku, 12 książek 2020, 26 książek 2020, 52 książki 2020, Przeczytaj tyle, ile masz wzrostu - edycja 2020,