Gospodarka w okresie przemian - varia. Zeszyt Naukowy Doktorantów nr II /UMK/

Drugi numer Zeszytu Naukowego Doktorantów ukazuje się pod tytułem, który nawiązuje do zasadniczych znamion współczesnych czasów. Przemiany dokonujące się tak w skali polskiej gospodarki jak i w ogóle na świecie, tworzą nową jakość życia ekonomicznego. Naukowa eksploracja tych procesów wymaga z przedmiotowego punktu widzenia postrzegania narastającej złożoności relacji ekonomicznych oraz doskonalenia metod badawczych. Wyzwania stojące przed nauką są więc rozległe i różnorodne. Artykuły zawarte w Zeszycie stanowią tego faktu egzemplifikację. Są one przykładami prób odpowiedzi na wyzwania wspólczesności ze strony młodych adeptów nauki o gospodarce - studentów Studium Doktoranckiego Wydziału Nauk ekonomicznych UMK w Toruniu.

Informacje dodatkowe o Gospodarka w okresie przemian - varia. Zeszyt Naukowy Doktorantów nr II /UMK/:

Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Mikołaja Kopernika
Data wydania: b.d
Kategoria: Edukacyjne

Kup książkę Gospodarka w okresie przemian - varia. Zeszyt Naukowy Doktorantów nr II /UMK/

Gospodarka w okresie przemian - varia. Zeszyt Naukowy Doktorantów nr II /UMK/ - opinie o książce

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk