Gdzie w Polsce na weekend (2022)

Fascynuje mnie Polska

Od lat robiłam mnóstwo notatek na temat różnych ciekawych miejsc w Polsce, które chciałabym odwiedzić i które pokazywałam na swoim blogu i Instagramie. To zarówno parki rozrywki, znane zamki i wielkie aglomeracje, jak i jaskinie, lochy, piękne formacje skalne czy małe miasteczka.

Chciałabym zarazić Was podróżowaniem po Polsce i poznawaniem jej zakątków - równie pięknych, niezwykłych i zaskakujących jak cuda natury i architektury, które jeździmy podziwiać do innych krajów.

Ta książka zawiera pomysły i ciekawostki dotyczące atrakcji w każdym województwie w Polsce. Dzięki poglądowym mapom pogrupowane i opracowane są tak, by przypadkiem nie przegapić wartych zobaczenia, a leżących koło siebie miejsc. Informacje o tym, gdzie można przyjechać z psem albo które trasy da się przejść z wózkiem dziecięcym, pozwolą idealnie dopasować cel podróży do oczekiwań oraz oszczędzić rozczarowań i frustracji. Nawet jeśli zdecydujecie się ruszyć na weekend w drugą część Polski dopiero w piątek rano, zupełnie nie znając okolic, w które się wybieracie, ta książka pomoże Wam odpowiednio zaplanować wyjazd. I na pewno nie pozwoli Wam się nudzić!

Mam nadzieję, że dzięki temu, co tu znajdziecie, wybierzecie się w podróż po naszym kraju, z której wrócicie odmienieni.

Informacje dodatkowe o Gdzie w Polsce na weekend (2022):

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2022-03-23
Kategoria: Inne

Tagi: Rekreacja w plenerze Reportaż i dziennikarstwo śledcze Przewodniki turystyczne

Kup książkę Gdzie w Polsce na weekend (2022)

Gdzie w Polsce do miasta
Katarzyna Węgrzyn 0
Okładka ksiązki - Gdzie w Polsce do miasta

Przez lata podróżując po Polsce, odwiedzałam nie tylko kopalnie, góry, zamki czy parki narodowe, ale i nasze największe miasta. Zawsze fascynowała mnie...

Gdzie w Polsce na weekend
Katarzyna Węgrzyn0
Okładka ksiązki - Gdzie w Polsce na weekend

Fascynuje mnie Polska Od lat robiłam mnóstwo notatek na temat różnych ciekawych miejsc w Polsce, które chciałabym odwiedzić i które...