Gdy szczęście puka do drzwi

Candace Camp - "Cudze dziecko" Cassie już dawno pogodziła się ze swym wdowieństwem i z tym, że nigdy nie zostanie matką. Aż nagle zmuszona jest zaopiekować się malutką córeczką swojej pasierbicy. Z pomocą przychodzi jej Sam, dotychczas ignorowany przez nią sąsiad.... Jak Cassie poradzi sobie z gwałtownie rodzącym się uczuciem... - i do cudzego dziecka, i do obcego mężczyzny? Victoria Pade - "Niemowlę w spadku" Robin, pochłonięta karierą zawodową, nie ma czasu ani na dzieci, ani na romanse. I nagle na mocy testamentu zostaje prawną opiekunką niemowlęcia. Wpada w panikę. Natychmiast postanawia oddać dziecko do adopcji. Jednak jej nowy sąsiad, Dean, podstępnie proponuje jej zabawę w tatusia i mamusię... Myrna Mackenzie - "Dzieciaki na plan!" Eve kocha słodkie maleństwa, ale tylko cudze, i tylko na pokaz. Jest ambitna i marzy o karierze. Niestety, jej awans zależy od tego, jak poradzi sobie z opieką nad synkiem prezesa i czy dobrze zagra w instruktażowym filmie dla młodych rodziców. Filmowym partnerem Eve ma być Nick, jej bezpośredni przełożony... Okazuje się, że tych dwoje, pracoholików, przeciwników małżeństwa, aż nadto wczuwa się w swoje role... [Wydawnictwo Harlequin Enterprises, 2004]

Informacje dodatkowe o Gdy szczęście puka do drzwi:

Wydawnictwo: HarperCollins Polska
Data wydania: 2004 (data przybliżona)
ISBN: 8323820120

Kup książkę Gdy szczęście puka do drzwi

Gdy szczęście puka do drzwi - opinie o książce