Frytka doskonała i inne sekrety kuchni

Ocena: 0 (0 głosów)
Russ Parsons, dziennikarz specjalizujący się w gastronomii, omawia naukowe podstawy zwykłych kulinarnych czynności, jak krojenie cebuli, smażenie mięsa czy zrobienie majonezu. Przy okazji udziela setek rad i wskazówek: dlaczego gotowanie fasoli powinniśmy zawsze zaczynać w zimnej wodzie, kiedy należy solić mięso przeznaczone do smażenia i czemu wołowinę przyrządza się inaczej niż wieprzowinę, a gotowanie niektórych odmian cebuli jest stratą czasu.

Informacje dodatkowe o Frytka doskonała i inne sekrety kuchni:

Wydawnictwo: Twój Styl
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-7163-434-X
Liczba stron: 333

więcej

Kup książkę Frytka doskonała i inne sekrety kuchni

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Frytka doskonała i inne sekrety kuchni - opinie o książce

Reklamy