Fałszywy Ekolog

Na Klarę spada kolejna zagadka - dosłownie, spada. Wraz ze stertą śmieci. Dlaczego ktoś wyrzucił z balkonu odpadki i dlaczego zrobił to w stroju krzaka?! Coś tu śmierdzi i nie są to tylko śmieci. Klara i i jej wujek Bartek angażują się w akcję i pomagają Komisarz Fijołek w rozwiązaniu sprawy.

Poznaj drugą książka z serii detektywistycznej ,,Śledztwo od Święta" i sprawdź swoje detektywistyczne umiejętności.

Artur Gębka - psycholog, psychoterapeuta, autor książek dla młodych czytelników. Na co dzień pracuje jako psychoterapeuta dzieci i młodzieży oraz prowadzi warsztaty dla rodziców, pedagogów i psychologów. Publikuje w wielu czasopismach psychologicznych. Lubi obchodzić wszystkie rodzaje świąt oraz czytać komedie kryminalne.

Informacje dodatkowe o Fałszywy Ekolog:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2024-04-10

Tagi: Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży Beletrystyka dla dzieci i młodzieży Dzieci od ok. 6 lat

Kup książkę Fałszywy Ekolog

Artur Gębka0
Okładka ksiązki - Na tropie podejrzanych zachowań. Ponad 90 ćwiczeń, które pomogą dziecku rozpoznać trudne zachowania u siebie i u innych oraz sobie z nimi radzić.

Każdy z nas codziennie podejmuje wiele różnych zachowań. Niektóre z nich pomagają nam budować relacje, osiągać ważne dla nas cele oraz chronić się przed...

Artur Gębka0
Okładka ksiązki - Na tropie podejrzanych relacji. Ponad 60 ćwiczeń, które pomogą dziecku budować zdrowe relacje, reagować na krzywdę, dbać o własne granice i rozwiązywać konflikty

Relacje odgrywają niezwykle ważną rolę w dziecięcym świecie. Zarówno te z osobami dorosłymi, jak i te z rówieśnikami mogą wzmacniać dziecko i dodawać mu...

Grzechy Południa
Agata Suchocka ;