Elementarz księdza Twardowskiego dla najmłodszego, średniaka i starszego

Inne wydania:

Elementarz księdza Twardowskiego - pełen ciepła i humoru przewodnik, skupiony wokół cyklu życia: dzieciństwa, dojrzewania, nawrócenia, modlitwy, miłości, rodziny, świąt, kapłaństwa, tworzenia, przemijania. Przybliżający przy tym postać samego Autora.

Lektura Elementarza może być pomocą w poszukiwaniu odpowiedzi na najważniejsze pytania.

Informacje dodatkowe o Elementarz księdza Twardowskiego dla najmłodszego, średniaka i starszego:

Wydawnictwo: Wydawnictwo Literackie
Data wydania: 2022-06-29
Kategoria: Duchowość, religia

Tagi: Chrześcijaństwo

Kup książkę Elementarz księdza Twardowskiego dla najmłodszego, średniaka i starszego

Elementarz księdza Twardowskiego dla najmłodszego, średniaka i starszego - opinie o książce

To elementarz nie tylko dla początkujących, ale rzeczywiście lektura łącząca pokolenia. Można ją czytać wspólnie, można i w samotności, warto się nią dzielić.
Avatar użytkownika - mysha
mysha
Przeczytane:2013-03-17,
wspaniała książka. Ujmuje bardzo ważne aspekty naszego życia, często po prostu "otwiera oczy".
Avatar użytkownika - Faraons
Faraons
Przeczytane:2017-07-16, Ocena: 6, Przeczytałam,
Pamiątka ślubu Młodej Parze. Pamiątka ślubu Młodej Parze
ks. Jan Twardowski0
Okładka ksiązki - Pamiątka ślubu Młodej Parze. Pamiątka ślubu Młodej Parze

Pięknie wydana pamiątka ślubna w twardej oprawie. Zawiera inspirujące myśli dotyczące miłości i małżeństwa, pochodzące z utworów i wypowiedzi ks. Jana...

Nie bój się chodzenia po morzu
ks. Jan Twardowski0
Okładka ksiązki - Nie bój się chodzenia po morzu

Ks. Jan Twardowski (1915-2006), kaznodzieja i poeta. Przez pytania, stawiane nieraz z zaskakującą prostotą, odzierał z pozorów, zachęcał do autentyzmu...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;