Dobra kuchnia dla początkujących: Podstawy gotowania, proste przepisy

Dziesiątki przepisów na wszystko, co dobre i warte spróbowania, zwłaszcza z kuchni polskiej. Opisy, rady i wskazówki pozwalają osiągnąć sukces nawet zupełnie poczatkującym. To wyjątkowa książka kucharska, gdyż w prosty sposób uczy domowego gotowania, którego coraz więcej młodych ludzi nie potrafi.

Informacje dodatkowe o Dobra kuchnia dla początkujących: Podstawy gotowania, proste przepisy:

Wydawnictwo: Świat Książki
Data wydania: 2006 (data przybliżona)
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-7391-639-3
Tłumaczenie: brak

Kup książkę Dobra kuchnia dla początkujących: Podstawy gotowania, proste przepisy

Dobra kuchnia dla początkujących: Podstawy gotowania, proste przepisy - opinie o książce

Potrawy z warzyw
Barbara Adamczewska0
Okładka ksiązki - Potrawy z warzyw

Bogactwo i różnorodność na rynku warzyw skłania do inwencji kulinarnych. Dania, których podstawą są jarzyny, ze względu na walory odżywcze należą do najbardziej...

Barbara Adamczewska0
Okładka ksiązki - Kuchnia polska na nowo odkryta: Ponad 400 tradycyjnych przepisów polskiej kuchni

Lektura pożółkłych książek kucharskich to zajęcie miłe i pobudzające wyobraźnię, gdyż w starych annałach ukrywa się doświadczenie kulinarne wielu pokoleń...