Dobra kuchnia dla początkujących: Podstawy gotowania, proste przepisy

Ocena: 0 (0 głosów)

Dziesiątki przepisów na wszystko, co dobre i warte spróbowania, zwłaszcza z kuchni polskiej. Opisy, rady i wskazówki pozwalają osiągnąć sukces nawet zupełnie poczatkującym. To wyjątkowa książka kucharska, gdyż w prosty sposób uczy domowego gotowania, którego coraz więcej młodych ludzi nie potrafi.

Informacje dodatkowe o Dobra kuchnia dla początkujących: Podstawy gotowania, proste przepisy:

Wydawnictwo: Świat Książki
Data wydania: 2006 (data przybliżona)
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-7391-639-3
Liczba stron: 168
Język oryginału: polski
Tłumaczenie: brak

więcej

Kup książkę Dobra kuchnia dla początkujących: Podstawy gotowania, proste przepisy

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Dobra kuchnia dla początkujących: Podstawy gotowania, proste przepisy - opinie o książce

Inne książki autora
Kuchnia polska na nowo odkryta: Ponad 400 tradycyjnych przepisów polskiej kuchni
Barbara Adamczewska0
Okładka ksiązki - Kuchnia polska na nowo odkryta: Ponad 400 tradycyjnych przepisów polskiej kuchni

Lektura pożółkłych książek kucharskich to zajęcie miłe i pobudzające wyobraźnię, gdyż w starych annałach ukrywa się doświadczenie kulinarne wielu pokoleń...

Nowości na talerzu
Barbara Adamczewska0
Okładka ksiązki - Nowości na talerzu

Wychodzę z założenia, że dobra kuchnia to również kuchnia pełna zdziwień, nowych, zaskakujących smaków i oryginalnych połączeń. A cóż może dawać lepszą...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;
Z pamiętnika jeża Emeryka
Obca kobieta
Katarzyna Kielecka
Obca kobieta
Katar duszy
Joanna Bartoń
Katar duszy
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Oczy Mony
Thomas Schlesser
Oczy Mony
Rok szarańczy
Terry Hayes
Rok szarańczy
Klubowe dziewczyny 2
Ewa Hansen ;
Klubowe dziewczyny 2
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy