Zawarte w książce porady i przepisy kulinarne skierowane są do osób cierpiących na choroby serca, układu sercowo-naczyniowego i jego schorzenia, takie jak: miażdżyca, nadciśnienie tętnicze, choroba niedokrwienna serca, w tym zawały oraz udary mózgu.
Wydawnictwo: Ringier Axel Springer Polska
Data wydania: 2013-03-01
Kategoria: Poradniki
ISBN:
Liczba stron: 96
Przepisy zawarte w tej książce czerpią z bogactwa i mądrości tradycyjnej kuchni polskiej oraz kuchni europejskich, zwłaszcza śródziemnomorskich. Zostały...
Legendarna Kreta, największa z wysp greckich, to idealne miejsce na udany urlop. Złote plaże - na odpoczynek, wykopaliska - dla odkrywców, zabytki...
Przeczytane:2019-09-13, Ocena: 4, Przeczytałam, 52 (75) książki 2019, Miałam,
Książka zawiera porady jak postępować, gdy mamy problemy z sercem, jakie sporty uprawiać, co jesć. Pomocne są przepisy na każdą porę roku. Każdy, nie tylko chory, może z nich skorzystać.