Zawarte w książce porady i przepisy kulinarne skierowane są do osób cierpiących na choroby serca, układu sercowo-naczyniowego i jego schorzenia, takie jak: miażdżyca, nadciśnienie tętnicze, choroba niedokrwienna serca, w tym zawały oraz udary mózgu.
Wydawnictwo: Ringier Axel Springer Polska
Data wydania: 2013-03-01
Kategoria: Poradniki
ISBN:
Liczba stron: 96
Bogato ilustrowana biografia jednej z najważniejszych postaci polskiego malarstwa. Bernardo Bellotto, zwany Canaletto, nadworny malarz Stanisława Augusta...
Czytaj globalnie, zwiedzaj lokalnie. Kreta w serii Pascal 360° to wyspa, jakiej nie znasz. Nie przegap największych atrakcji i miejsc znanych tylko...
Przeczytane:2019-09-13, Ocena: 4, Przeczytałam, 52 (75) książki 2019, Miałam,
Książka zawiera porady jak postępować, gdy mamy problemy z sercem, jakie sporty uprawiać, co jesć. Pomocne są przepisy na każdą porę roku. Każdy, nie tylko chory, może z nich skorzystać.