Dary pól i lasów na naszych stołach

Ocena: 0 (0 głosów)
Obecna moda na zdrowe i lekkostrawne potrawy zmusza jej zwolenników do maksymalnego wykorzystania bogactw natury. Wiele dziko rosnących roślin jest niewyczerpanym źródłem witamin, kwasów organicznych, minerałów i olejków eterycznych. Wystarczy tu wymienić dziką różę, chrzan, pokrzywę, pigwę, dereń czy jarzębinę.
Dlatego przygotowana nowa książeczka ze znanej i popularnej serii zawiera receptury z tymi roślinami. Ich obecność w potrawach sprawi, że przygotowane dania będą bardziej smaczne i pełne aromatu.

Informacje dodatkowe o Dary pól i lasów na naszych stołach:

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 83-7469-331-2
Liczba stron: 96

więcej

Kup książkę Dary pól i lasów na naszych stołach

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Dary pól i lasów na naszych stołach - opinie o książce

Avatar użytkownika - Geronimo26
Geronimo26
Przeczytane:2010-08-08, Przeczytałem, Mam,
Bardzo ciekawa książka, mądrze napisana, warta przeczytania!
Link do opinii
Inne książki autora
Kasze
Aleksandra Chomicz0
Okładka ksiązki - Kasze

Kasze uważane były za prymitywną strawę ludzi ubogich. Prawie nieznane w krajach zachodniej Europy, u nas zajęły pozycję tylko dodatku do dań mięsnych...

Kapusta. Polska specjalność
Aleksandra Chomicz0
Okładka ksiązki - Kapusta. Polska specjalność

Przedstawiamy bogaty zbiór przepisów na różnorodne potrawy przyrządzone z kapusty, która przez wieki obecności na naszych stołach zasłużyła na miano "królowej...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Reklamy