Czarnogóra, Serbia, Macedonia i Kosowo praktyczny przewodnik 2015

Czarnogóra, Serbia, Macedonia i Kosowo - cztery kraje i cztery kultury, które przenikają się na każdym kroku. Zobacz czarnogórską Bokę Kotorską, przywodzącą na myśl norweskie fiordy, Suboticę nazywaną ,,serbską Barceloną" z budynkami jakby spod ręki Gaudiego, niesamowite krajobrazy Macedonii przypominające szwajcarskie doliny oraz orientalne Kosowo z zabytkami z czasów tureckich. Wschód i Zachód. Europa. Bałkany!

Oddajemy Ci w ręce nasz najpełniejszy przewodnik po Czarnogórze, Serbii, Macedonii i Kosowie. Zapakowaliśmy do niego mnóstwo niezbędnych informacji, tak jak pakuje się plecak przed wielką wyprawą. Aby Twój bagaż był lżejszy, specjalnie wybraliśmy bardzo lekki papier, niemęczący oczu nawet w ostrym słońcu. Ten przewodnik pomoże Ci zaplanować podróż i zaprowadzi do wszystkich miejsc, które chciałbyś odwiedzić.

Czarnogóra, Serbia, Macedonia i Kosowo nie będą miały przed Tobą żadnych tajemnic.

To nasz najlepszy przewodnik, bo:

o znajdziesz w nim bardzo szczegółowe informacje,

o sam zaplanujesz ambitną wyprawę,

o odkryjesz miejsca, do których nie trafią zwykli turyści.

Cudowna Barcelona z budowlami Gaudiego, gorący Madryt z niepowtarzalną atmosferą, ciągnące się setkami kilometrów szerokie plaże, czekające na zdobycie pirenejskie szczyty, dumni torreadorzy, bitwa na pomidory, barwne korowody - w Hiszpanii nie będziesz się nudzić nawet podczas sjesty!

Odwiedź kraj, w którym zrozumiesz, co to jest hiszpański temperament i zobaczysz jak tańczy się hiszpańskie flamenco.

Oddajemy Ci w ręce nasz najpełniejszy przewodnik po Hiszpanii. Zapakowaliśmy do niego mnóstwo niezbędnych informacji, tak jak pakuje się plecak przed wielką wyprawą. Aby Twój bagaż był lżejszy, specjalnie wybraliśmy bardzo lekki papier, niemęczący oczu nawet w ostrym słońcu. Ten przewodnik pomoże Ci zaplanować podróż i zaprowadzi do wszystkich miejsc, które chciałbyś odwiedzić.

Hiszpania nie będzie miała przed Tobą żadnych tajemnic.

To nasz najlepszy przewodnik, bo:

o znajdziesz w nim bardzo szczegółowe informacje,

o sam zaplanujesz ambitną wyprawę,

o odkryjesz miejsca, do których nie trafią zwykli turyści.

Informacje dodatkowe o Czarnogóra, Serbia, Macedonia i Kosowo praktyczny przewodnik 2015:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2015-03-26
Kategoria: Przewodniki turystyczne

Kup książkę Czarnogóra, Serbia, Macedonia i Kosowo praktyczny przewodnik 2015

Czarnogóra, Serbia, Macedonia i Kosowo praktyczny przewodnik 2015 - opinie o książce

Podręcznik biegacza
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Podręcznik biegacza

W Stanach Zjednoczonych chyba nie ma biegacza, który nie miał w ręku tej książki. Publikacja, której pierwsze wydanie ukazało się w 1978 roku, szybko stała...

Cienie Imperium Ewolucja. Star Wars
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Cienie Imperium  Ewolucja. Star Wars

Niewydana dotąd w Polsce kontynuacja kultowego komiksu Cienie Imperium, której akcja rozgrywa się wkrótce po wydarzeniach z filmu Powrót...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk