Chemia żywności. Sacharydy, lipidy i białka. Tom II

Ocena: 0 (0 głosów)
Chemia żywności jest intesywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet zycie człowieka.

Informacje dodatkowe o Chemia żywności. Sacharydy, lipidy i białka. Tom II:

Wydawnictwo: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Data wydania: b.d
Kategoria: Popularnonaukowe
ISBN: 978-83-204-3275-6
Liczba stron: 300

więcej

Kup książkę Chemia żywności. Sacharydy, lipidy i białka. Tom II

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Chemia żywności. Sacharydy, lipidy i białka. Tom II - opinie o książce

Inne książki autora
Niemiecki dla początkujących Gramatyka
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Niemiecki dla początkujących Gramatyka

Audio Kurs Niemiecki Gramatyka to kurs do samodzielnej nauki na płycie audio CD dla osób początkujących i zaczynających naukę. Kurs objaśnia najważniejsze...

Koszyk pełen wierszy. Antologia dla szkół podstawowych
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Koszyk pełen wierszy. Antologia dla szkół podstawowych

Antologia zawiera wiersze polskich poetów wykorzystywane w nauczaniu początkowym: Zofii Beszczyńskiej, Jana Brzechwy, Wandy Chotomskiej, Doroty Gellner...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;
Z pamiętnika jeża Emeryka
Obca kobieta
Katarzyna Kielecka
Obca kobieta
Katar duszy
Joanna Bartoń
Katar duszy
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Oczy Mony
Thomas Schlesser
Oczy Mony
Rok szarańczy
Terry Hayes
Rok szarańczy
Klubowe dziewczyny 2
Ewa Hansen ;
Klubowe dziewczyny 2
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy