Chemia żywności. Sacharydy, lipidy i białka. Tom II

Ocena: 0 (0 głosów)
Chemia żywności jest intesywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet zycie człowieka.

Informacje dodatkowe o Chemia żywności. Sacharydy, lipidy i białka. Tom II:

Wydawnictwo: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Data wydania: b.d
Kategoria: Popularnonaukowe
ISBN: 978-83-204-3275-6
Liczba stron: 300

więcej

Kup książkę Chemia żywności. Sacharydy, lipidy i białka. Tom II

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Chemia żywności. Sacharydy, lipidy i białka. Tom II - opinie o książce

Inne książki autora
Strażnicy Galaktyki. Kosmiczni Avengers
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Strażnicy Galaktyki. Kosmiczni Avengers

"Bohaterowie znani z wielkiego kinowego hitu Strażnicy Galaktyki (Guardians of the Galaxy, 2014) po raz pierwszy w Polsce w oryginalnej, komiksowej wersji...

Opowiadania z kluczem
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Opowiadania z kluczem

Każde opowiadanie w tym tomie ma swój zamek. A pęk kluczy jest... w waszych rękach i głowach! Trzeba tylko umiejętnie dopasować jedno do drugiego...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Reklamy