Chemia żywności. Sacharydy, lipidy i białka. Tom II

Ocena: 0 (0 głosów)
Chemia żywności jest intesywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet zycie człowieka.

Informacje dodatkowe o Chemia żywności. Sacharydy, lipidy i białka. Tom II:

Wydawnictwo: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Data wydania: b.d
Kategoria: Popularnonaukowe
ISBN: 978-83-204-3275-6
Liczba stron: 300

więcej

Kup książkę Chemia żywności. Sacharydy, lipidy i białka. Tom II

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Chemia żywności. Sacharydy, lipidy i białka. Tom II - opinie o książce

Inne książki autora
Stadion piłki nożnej model do składania
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Stadion piłki nożnej model do składania

Książeczki z serii "Modele do składania" zostały przygotowane specjalnie dla dzieci tak, aby same mogły budować różne konstrukcje papierowe....

Magiczne smoki. Moje puzzle
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Magiczne smoki. Moje puzzle

Połącz elementy ukladanki, dopasowując do obrazka pod spodem. Potem przeczytaj historyjki o smokach, żeby ożywić kolorowe ilustracje....

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk
 Baśka. Łobuzerka
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Dziennik Rut
Miriam Synger
Dziennik Rut
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy