Chemia żywności. Sacharydy, lipidy i białka. Tom II

Ocena: 0 (0 głosów)
Chemia żywności jest intesywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet zycie człowieka.

Informacje dodatkowe o Chemia żywności. Sacharydy, lipidy i białka. Tom II:

Wydawnictwo: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Data wydania: b.d
Kategoria: Popularnonaukowe
ISBN: 978-83-204-3275-6
Liczba stron: 300

więcej

Kup książkę Chemia żywności. Sacharydy, lipidy i białka. Tom II

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Chemia żywności. Sacharydy, lipidy i białka. Tom II - opinie o książce

Inne książki autora
Brulion zabaw w podróży
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Brulion zabaw w podróży

Brulion, który zawsze trzeba mieć ze sobą! Śmiało można powiedzieć, że Brulion zabaw stał się już rzeczą kultową. Tym razem prezentujemy zeszyt...

Vaiana. Przewodnik
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Vaiana. Przewodnik

Przewodnik pełen cudownych ilustracji, mnóstwa ciekawostek, opisów postaci i fantastycznych miejsc. Dowiedz się wszystkiego o najnowszym...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Aldona z Podlasia
Aldona Anna Skirgiełło
Aldona z Podlasia
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Rozbłyski ciemności
Andrzej Pupin ;
Rozbłyski ciemności
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy