Burza uczuć

Sił natury nie można zwalczyć... Żywioły i ludzka namiętność są tak samo nieprzewidywalne i niebezpieczne... Kathie DeNosky - "Tornado" Teksas. Josh Garrett, właściciel ogromnego rancza, nie zgadza się, by Kathie Davidson, meteorolog i łowczyni burz, samotnie tropiła zbliżające się tornado. W rezultacie Kathie staje w obliczu dwóch nadciągających kataklizmów: potężnej nawałnicy i rosnącej namiętności między nią a Joshem... Kristi Gold - "Huragan" Floryda. Marrisa Klein nie może się zdecydować, czy podjąć nową pracę w Chicago i opuścić swój dom na Florydzie, a tym samym także doktora Grega, wspaniałego sąsiada, z którym od lat jest zaprzyjaźniona. Nagle nadciąga niszczycielski huragan. Marrisa i Greg ukrywają się w schronie. Zapominają o grozie panującej na zewnątrz, pozwalając, by zawładnęła nimi długo skrywana namiętność... Laura Wright - "Wielki ogień" Kalifornia. Po tej jednej niezapomnianej nocy dziennikarka Nora Wallace i Gabe London, strażak z jednostki specjalnej, rozstają się w gniewie. Oboje są pewni, że już nigdy więcej się nie spotkają. Mijają cztery miesiące. Wybucha wielki pożar. Płonie las, w którym stoi dom Nory. Gabe rusza na ratunek. Nie wie, że spieszy ratować nie tylko ją... Harlequin Enterprises, 2008

Informacje dodatkowe o Burza uczuć:

Wydawnictwo: HarperCollins Polska
Data wydania: 2008 (data przybliżona)

Kup książkę Burza uczuć

Burza uczuć - opinie o książce

Avatar użytkownika - izabela81
izabela81
Przeczytane:2015-07-14, Ocena: 4, Przeczytałam, 52 książki - 2015, Mam,
Nawałnica namiętności, miłości i siły uczuć!