BTS w ciągu kilku lat z gwiazdy K-popu przerodził się w jeden z najpopularniejszych zespołów na świecie. Ich albumy podbijają listy przebojów w Wielkiej Brytanii i Stanach Zjednoczonych. Bilety na koncerty wyprzedają się błyskawicznie. Grupa ma na koncie wiele rekordów Guinnessa. BTS to fenomen, jakiego nigdy nie widzieliśmy.

Bez względu na to, czy jesteś początkującym fanem BTS, czy zagorzałym członkiem fanklubu ARMY, ta książka jest dla ciebie.

Znajdziesz tu mnóstwo zdjęć, faktów i statystyk (Koreańczycy kochają statystyki!).

A ponadto:

o Przeczytasz zestawienia najbardziej wciągających piosenek, epickich teledysków i najśmieszniejszych klipów na YouTube.

o Przypomnisz sobie najzabawniejsze i najbardziej urocze chwile z życia swoich idoli.

o Nauczysz się najbardziej spektakularnych ruchów tanecznych i wrócisz do najbardziej kultowych przebojów.

Informacje dodatkowe o BTS. Wszystko, co trzeba wiedzieć o królach K-POPU. Zupełnie nieoficjalny przewodnik:

Wydawnictwo: Egmont
Data wydania: 2020-04-15
Kategoria: Inne
Tytuł oryginału: 100% Unofficial: BTS

Tagi: bóg

Kup książkę BTS. Wszystko, co trzeba wiedzieć o królach K-POPU. Zupełnie nieoficjalny przewodnik

BTS. Wszystko, co trzeba wiedzieć o królach K-POPU. Zupełnie nieoficjalny przewodnik - opinie o książce

Ariana Grande. Przewodnik po świecie supergwiazdy
Malcolm Mackenzie0
Okładka ksiązki - Ariana Grande. Przewodnik po świecie supergwiazdy

Jedna z największych gwiazd na świecie i najliczniej obserwowana kobieta na Instagramie. Każda jej płyta i każdy wydany przez nią singiel błyskawicznie...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;