Biblia na każdy dzień. 365 historii ze Starego i Nowego Testamentu

Czy może być coś wspanialszego niż trwająca cały rok wędrówka, z mamą i tatą u boku? Czy taka podróż może się odbywać gdzieś w dalekich krajach, a jedno-cześnie być przepełniona ciepłem domu rodzinnego? Dzieci codziennie będą niecierpliwie czekać, aż znowu wspólnie z rodzicami otworzą tę wspaniałą książkę i przeniosą się do Ziemi Świętej, siedząc wygodnie na kanapie czy w fotelu lub kładąc się do snu. Każdy z 365 rozdziałów będzie kolejnym małym krokiem w poznawaniu historii zbawienia i miłości Boga do ludzi.

Odbiorcy:
- dzieci uwielbiające słuchać niesamowitych, pięknych opowieści, zwłaszcza gdy obok jest mama lub tata,
- dorośli pragnący razem ze swymi dziećmi poznawać historie biblijne.

Dlaczego warto sięgnąć po tę publikację?
- 365 dni ekscytującej podróży przez Biblię
- opowieść podzielona na krótkie, wygodne do czytania części, opatrzone odsyłaczami do Pisma Świętego
- książka tradycyjnie ilustrowana, napisana jasnym, zrozumiałym językiem – ponadczasowa klasyka, dzięki której rodzicom łatwiej będzie każdego dnia znaleźć czas na wspólną refleksję z dzieckiem.

Informacje dodatkowe o Biblia na każdy dzień. 365 historii ze Starego i Nowego Testamentu:

Wydawnictwo: Jedność
Data wydania: 2014-03-26
Kategoria: Duchowość, religia
ISBN: 978-83-7660-742-9

Kup książkę Biblia na każdy dzień. 365 historii ze Starego i Nowego Testamentu

Biblia na każdy dzień. 365 historii ze Starego i Nowego Testamentu - opinie o książce

Disney Księżniczka. Nowa kolekcja bajek
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Disney Księżniczka. Nowa kolekcja bajek

Czy odważysz się popłynąć z Ariel na poszukiwanie nocnych lilii? Wolisz razem z Dżasminą poznawać obowiązki prawdziwych księżniczek? A może poprowadzisz...

PONS\\1000 NAJWAŻ.SŁÓW/PODRÓŻ-WAKAC.WŁOSKI
PRACA ZBIOROWA0
Okładka ksiązki - PONS\\1000 NAJWAŻ.SŁÓW/PODRÓŻ-WAKAC.WŁOSKI

Podróże i wakacje * Możesz korzystać z książki, przygotowując się do wakacji * Możesz potraktować ją jako lekturę wakacyjną w podróży * Może towarzyszyć...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;