Balsam dla duszy babci

Pełne ciepła i humoru historie o uniwersalnych przeżyciach wszystkich babć

Nieważne, czy jesteś babcią z wieloletnim stażem, czy może dopiero wszystko przed tobą. Znajdziesz tu pełne ciepła i humoru historie o uniwersalnych przeżyciach wszystkich babć – o telefonie zwiastującym, że twoje własne dziecko zostanie mamą, o tym, jak to jest, gdy po raz pierwszy bierzesz w objęcia swoje najpiękniejsze na świecie wnuczątko, i o dniu, kiedy opiekując się nim, nagle uświadamiasz sobie, że wielkie problemy to tylko drobnostki, którym łatwiej zaradzić miłością niż dydaktyzmem. Balsam dla duszy babci to pochwała wszystkich babć – kobiet, które potrafią zarazem rozpieszczać i wymagać, które obdarzają bezwarunkową miłością i bezcenną mądrością, które zawsze dla swoich wnucząt mają mnóstwo dobrych rad i… ich ulubione lody. To wspaniałe podziękowanie dla tych szczególnych kobiet, które ubogacają nasze życie radością i miłością.

Jack Canfield i Mark Victor Hansen to autorzy bestsellerowego cyklu książek Balsam dla duszy. Pomagają innym w rozwoju osobistym i zawodowym. LeAnn Thieman jest zawodową mówczynią i współautorką kilku Balsamów.

Informacje dodatkowe o Balsam dla duszy babci:

Wydawnictwo: Rebis
Data wydania: 2011-02-15

Kup książkę Balsam dla duszy babci

Balsam dla duszy babci - opinie o książce

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;